Cheesecake cu trei brânzeturi

Cheesecake cu trei brânzeturi
Cheesecake cu trei brânzeturi necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 1,8 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 21g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 370 calorii. 79 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Dacă aveți la îndemână unt, mascarpone de oală, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 70%, care este solid. Rețete similare sunt California Pizza Kitchen Pumpkin Cheesecake-acesta este un cheesecake perfect pentru sărbătorile de toamnă, cheesecake-ul lor nu mai este un secret, Cheesecake Cu Brânză De Capră, și Cheesecake Cu Brânză Albastră.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 180C / ventilator 160C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
2
Unt 8 x 150ml ramekins. Topiți untul într-o tigaie, apoi amestecați în digestive, nuci și zahăr. Împărțiți amestecul în mod egal între ramekins, astfel încât baza fiecăruia este acoperită cu un strat de aproximativ 1 cm grosime. Apăsați ușor pe fiecare, apoi gătiți la cuptor timp de 10 minute până când sunt crocante și aurii. Lăsați să se răcească, apoi întoarceți cuptorul la 150C / ventilator 130C / gaz
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare Scurte De ScorțișoarăBețișoare Scurte De Scorțișoară
350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate
5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
3
Bateți împreună toate ingredientele rămase până când aveți un amestec neted.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
4
Așezați ramekinele pe o tavă de copt și turnați puțin amestec în fiecare, umplând la aproximativ 1 cm sub jantă. Glisați-le cu grijă în cuptor și gătiți timp de 25-30 de minute până când sunt setate. Amestecul ar trebui să dea cel mai slab jiggle în centru atunci când este lovit ușor. Nu vă faceți griji dacă amestecul cade puțin și se fisurează.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Frișcă Groasă, La Temperatura Camerei2 Linguri De Frișcă Groasă, La Temperatura Camerei
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
5
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească complet înainte de a acoperi cu folie alimentară și de a da la frigider. Puteți ajunge la acest punct cu până la 2 zile în avans.
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
6
Faceți sosul încălzind ușor împreună zahărul și 50ml / -17°L oz apă până la sirop, aproximativ 5 minute. Apoi amestecați jumătate din zmeură și gătiți timp de 2 minute până când încep să izbucnească. Se strecoară amestecul printr-o sită pentru a îndepărta sâmburii, apoi se aruncă prin zmeura rămasă și se lasă să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului
1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
7
Când este gata de servit, scoateți brânzeturile din frigider. Rulați un cuțit înmuiat în apă fierbinte în jurul marginilor. Inversați, pe rând, pe o scândură, apoi întoarceți-o din nou pe o farfurie de servire, astfel încât baza de biscuiți să fie pe fund. Finalizați prin stropire cu sos de zmeură și acoperiți cu căpșuni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ZmeurăSos De Zmeură
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe

Vin recomandat: Lambrusco Dolce, Recolta Târzie Riesling, Sauternes

Lambrusco Dolce, Late Harvest Riesling și Sauternes sunt alegeri excelente pentru Cheesecake. Vinurile albe de desert sunt o alegere sigură pentru cheesecake (fără ciocolată), dar un lambrusco dulce va fi atât de bun cu cheesecake-ul clasic cu căpșuni. Chateau Chantal Late Harvest Riesling cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Chateau Chantal Recolta Târzie Riesling
Chateau Chantal Recolta Târzie Riesling
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate8
Revista