Cheesecake cu Topping de smântână
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 24g de grăsime, și un total de 299 calorii. Această rețetă servește 16 și costă 69 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați ouă, zahăr, cremă de brânză philadelphia și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 100 de oameni au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore și 35 de minute. Cu o lingură scor de 16%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Rețete similare sunt Cheesecake de dovleac cu Topping de smântână, Cheesecake Cupcakes cu Topping de smântână, și Cheesecake de dovleac cu topping de smântână de Marshmallow și crustă de ghimbir.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 163°.
Se amestecă firimituri graham, 3 linguri. zahăr și unt; apăsați pe partea de jos a 9-inch springform pan.
Bateți crema de brânză, 3/4 cană de zahăr, coaja de lămâie, sucul și 1/2 linguriță. vanilie cu mixer până se amestecă bine.
Adăugați ouă, câte 1, bătând la viteză mică după fiecare doar până la amestecare.
Coaceți 55 min. la 1 oră sau până când centrul este aproape setat.
Se amestecă smântâna, zahărul rămas și vanilia până se omogenizează bine; se întinde cu grijă peste cheesecake.
Coaceți 10 min. Rulați cuțitul în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi tortul; se răcește înainte de a scoate janta. Refrigerați 4 ore.