Cheesecake cu topping de afine-arțar
Această rețetă face 16 porții cu 334 calorii, 7g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $1.59 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână unt, sirop de arțar, biscuiți graham cu scorțișoară și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pâine prăjită franceză la cuptor cu Topping de Streusel și sirop de arțar de afine, Bare de Cheesecake cu miere aproape crudă cu Topping de afine, și Cheesecake de arțar cu compot de arțar-afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti toppingul, combinați siropul și merisoarele într-o cratiță; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți 15 minute, amestecând ocazional. Acoperiți și răciți.
Preîncălziți cuptorul la 37
Pentru a pregăti cheesecake-ul, așezați dulciurile și biscuiții graham într-un robot de bucătărie și procesați până când firimiturile fine măsoară 1 3/4 căni.
Stropiți cu unt și pulsați de 2 ori sau până când este umed. Apăsați ferm amestecul în părțile inferioare și 1 inch în sus ale unei tigaie cu arc de 9 inci acoperită cu spray de gătit.
Puneți zahărul, vanilia și brânzeturile într-un castron mare. Bateți cu un mixer la viteză mare până se omogenizează.
Adăugați albușuri de ou, câte 1, bătând bine după fiecare adăugare.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Coaceți la 375 timp de 35 de minute sau până când centrul de cheesecake abia se mișcă când tigaia este atinsă.
Scoateți cheesecake-ul din cuptor și rulați un cuțit în jurul marginii exterioare. Se răcește la temperatura camerei. Acoperiți și răciți cel puțin 8 ore.