Cheesecake Cu Smântână

Cheesecake Cu Smântână
Cheesecake-ul cu smântână este un vegetarian rețetă cu 10 porții. O porție conține 572 calorii, 8g de proteine, și 42G de grăsime. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 75 ar spune că a lovit la fața locului. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, smântână grea, pătrate de cracare graham și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 31 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Cheesecake Cu Smântână, Cheesecake Cu Smântână, și Cheesecake cu Topping de smântână.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
3
Ungeți o parte din untul topit în jurul unei tigaie de tort de 9 x 3 inci. Adere pergament la partea de jos și părțile laterale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
4
Într-un castron mic, combinați biscuiții graham zdrobiți, untul topit rămas și 1 lingură de zahăr. Apăsați 2/3 din amestec în fundul tăvii căptușite cu pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Graham întregi, Rupti în Bucăți MariBiscuiți Graham întregi, Rupti în Bucăți Mari
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Așezați firimiturile rămase pe o tigaie și coaceți atât crusta, cât și amestecul rămas timp de 10 minute. Mișto. Rezervați un amestec suplimentar de firimituri pentru laturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Într-un mixer cu un atașament de paletă, bateți smântâna timp de 10 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Adăugați crema de brânză și zahărul și amestecați la scăzut timp de 30 de secunde și apoi întoarceți-vă la mediu. Răzuiește vasul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
8
Într-un recipient separat, combinați vanilia, ouăle, gălbenușurile și smântâna grea. Cu mixerul pe mediu, turnați încet amestecul lichid. Când jumătate din acesta este încorporat, opriți și răzuiți. Continuați să adăugați amestecul până când restul ingredientelor sunt încorporate. Odată complet combinat, se toarnă în crusta răcită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
9
Temperatura inferioară a cuptorului la 250 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
10
Puneți cheesecake-ul într-o baie de apă preîncălzită, la cuptor timp de 1 oră. Opriți cuptorul și deschideți ușa timp de un minut. Închideți ușa încă o oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
11
Scoateți cheesecake-ul din Baia de apă și puneți-l la frigider timp de 6 ore pentru a se răci complet înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
12
Când este gata de servit, așezați întreaga tigaie pentru tort într-o baie cu apă fierbinte timp de aproximativ 15 secunde. Desfaceți pe un tort rotund sau pe un vas de servire. Luați amestecul de cracare graham rămas și apăsați în părțile laterale ale tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Graham întregi, Rupti în Bucăți MariBiscuiți Graham întregi, Rupti în Bucăți Mari
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
13
Pentru a tăia, așezați cuțitul într-o baie cu apă fierbinte și ștergeți-l de fiecare dată când faceți o trecere prin tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 31 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista