Cheesecake cu portocale și rodie
Rețeta cheesecake cu portocale și rodie se poate face în aproximativ 20 de minute. Această rețetă servește 8 și costă 1,51 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 476 calorii. Mergeți la magazin și ridicați smântână dublă, unt, coajă de portocală și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 263 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 29%, ceea ce nu este atât de excelent. Încercați Cheesecake cu floare de portocal cu sos de zmeură și rodie, Cheesecake Cu Rodie, și Cheesecake Cu Rodie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Zdrobiți biscuiții aproximativ fie puneți-i într-o pungă de plastic pentru alimente și zdrobiți-i cu un sucitor, fie bateți-i într-un robot de bucătărie până la firimituri groase.
Transferați într-un castron, amestecați untul topit și vârful într-o formă de arc de 23 cm. Folosind degetele sau spatele unei linguri, apăsați uniform amestecul de biscuiți pentru a forma baza. Se răcește până se fixează, aproximativ 30 de minute.
Puneți brânza moale, coaja, laptele și zahărul glazurat într-un castron și amestecați folosind un mixer electric până se omogenizează.
Adăugați crema și amestecați până când amestecul este consistența cremă groasă.
Se toarnă umplutura peste baza de biscuiți și se întinde uniform. Reveniți la frigider și răciți până când este setat, cel puțin 4 ore sau peste noapte.
Pentru a servi, acoperiți cu segmentele portocalii și împrăștiați peste semințele de rodie.