Cheesecake cu piersici și Mascarpone cu sirop Balsamic
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 517 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți zahăr, ouă, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată de piersici la grătar cu nuci pecan prăjite, brânză albastră și sirop Balsamic de miere, Fleacuri de căpșuni și Mascarpone cu sirop Riesling, și Clătite de piersici cu sirop de arțar de piersici pentru # SundaySupper pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F. amestecati bucati de biscuiti graham, zahar si unt in procesor pana se formeaza aglomerari umede. Apăsați pe partea inferioară (nu pe laturi) a tăvii cu arc cu diametrul de 9 inci.
Coaceți până se rumenesc, aproximativ 12 minute.
Transferați crusta în raft pentru a se răci. Mențineți temperatura cuptorului.
Folosind mixerul electric, bateți mascarpone, zahărul și făina într-un castron mare până se omogenizează. Bateți în ouă câte 1; adăugați extract de vanilie. Piure de piersici cubulete in mini procesor sau blender pana se omogenizeaza. Bateți piureul de piersici în aluat.
Se toarnă umplutura în crustă.
Coaceți până când marginile sunt ridicate și uscate și centrul este setat ușor, aproximativ 1 oră 5 minute.
Puneți cheesecake fierbinte direct în frigider. Chill descoperit peste noapte.
Se fierbe oțetul balsamic într-o cratiță mică până se reduce la 1/4 cană, aproximativ 4 minute; sirop rece.
Tăiați în jurul cheesecake-ului; îndepărtați părțile laterale ale tigaiei. Se acoperă cu felii de piersici, se stropesc cu sirop de oțet balsamic și se servește.