Cheesecake cu Pecan și caramel sărat
Această rețetă vegetariană servește 12 și costă $1.36 pe portie. O porție conține 506 calorii, 8g de proteine, și 42G de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați smântână grea, nuci pecan, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Cheesecake Cu Pecan Și Caramel Sărat, Cheesecake cu dovleac Pecan cu sos de Caramel sărat, și Cupcakes cu Caramel sărat cu Crumble fragil de nucă de cocos Pecan și cremă de unt Elvețiană Caramel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 325 buc.F și aranjați un suport în mijloc. Ungeți fundul și părțile laterale ale unei tigaie cu formă de arc de 9 inci; pus deoparte.
Combinați crema de brânză și zahărul într-un mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu cu palete și amestecați la viteză medie până când este ușor, aerisit și neted.
Adăugați gălbenușul și apoi ouăle pe rând, amestecând complet după fiecare adăugare.
Adăugați extractul de vanilie și amestecați până se omogenizează.
Se toarnă amestecul în tigaia pregătită și se coace până când o scobitoare sau un tester de tort introdus în tort iese curat și Centrul cheesecake-ului este doar setat, aproximativ 40 de minute. Opriți cuptorul, lăsați ușa ușor întredeschisă și lăsați cheesecake-ul să se răcească complet.Pentru caramel: amestecați zahărul și apa într-o cratiță mică.
Se pune la foc mediu-mare și se fierbe.
Lăsați să fiarbă până când amestecul devine de culoare chihlimbar, aproximativ 3 minute. Adăugați imediat untul și amestecați pentru a încorpora.
Se toarnă caramelul peste cheesecake-ul răcit, apoi se împrăștie bucățile de pecan și sarea de mare deasupra.Asocierea băuturilor: Blandy ' s 5 ani Bual Madeira, Portugalia. Bual este un stil destul de corpolent de Madeira, întunecat și profund aromat de nuci, ciocolată și melasă, care se împerechează bine cu acest desert. Aciditatea surprinzătoare a vinului, totuși, va face un contor frumos pentru bogăția cheesecake-ului.