Cheesecake Cu Ouă
Eggnog Cheesecake este un vegetarian rețetă cu 12 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 432 calorii. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de făină, nucșoară, firimituri de cracker graham și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 14%. Rețete similare includ Eggnog Dragoste {: Eggnog Cheesecake Baruri}, Cheesecake Cu Ouă, și Cheesecake Cu Ouă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 30
Se toarnă firimituri graham cracker într-un 6 1/2-in.- diametru springform pan cu o jantă de cel puțin 3 in. mare; se adaugă unt și se amestecă pentru a se amesteca. Apăsați amestecul uniform pe fund și 1/2 in. partea de sus a pan.
Într-un castron mare, cu un mixer la viteză medie, bateți crema de brânză și 3/4 cană de zahăr până se omogenizează.
Adăugați ouă 1 la un moment dat, bătând bine după fiecare adăugare și răzuind în interiorul bolului, după cum este necesar. Bateți în făină, coniac și 1 1/2 linguriță. nucșoară doar până la încorporare.
Se toarnă într-o tigaie căptușită cu crustă și se coace până când crăpăturile mici sunt vizibile pe părți, dar Centrul Se agită când tortul este agitat ușor, 40 până la 50 de minute.
Rulați o spatulă cu lamă subțire între cheesecake și marginea tigaiei. Puneți cheesecake pe un raft și lăsați să se răcească complet. Acoperiți și răciți până la rece, cel puțin 3 ore.
Scoateți marginea tăvii. Dacă s-a adunat umezeală pe tort, ștergeți ușor cu un prosop de hârtie.
Tăiați felii de tort cu un cuțit zimțat, alergând cuțitul sub apă fierbinte și ștergând curat după fiecare felie.
Într-un castron mic, amestecați smântâna și restul de 1/4 cană de zahăr până se formează vârfuri rigide. Dollop frisca pe cheesecake si se presara cu restul de 1/2 lingurita. nucșoară.