Cheesecake Cu Nuci Pecan

Cheesecake Cu Nuci Pecan
Pecan Cheesecake necesită în jur 4 ore și 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă vegetariană servește 10 și costă $1.54 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 46G de grăsime, și un total de 540 calorii. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Un amestec de scorțișoară măcinată, zahăr de cofetărie, cremă de brânză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Placinta Cu Branza Pecan, Placinta Cu Branza Pecan, și Placinta Cu Branza Pecan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați 2 căni de pesmet graham, 1/2 cană de zahăr alb, 1 linguriță de scorțișoară și unt topit sau margarină. Apăsați ferm în partea inferioară a unei tigaie cu arc de 10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Graham Cracker CrumbsGraham Cracker Crumbs
Zahăr GranulatZahăr Granulat
UntUnt
ScorțișoarăScorțișoară
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
2
Într-un castron mare, amestecați crema de brânză și 1 1/4 cană de zahăr alb cu un mixer electric la viteză medie până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
3
Adăugați ouăle, pe rând, amestecând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
4
Adăugați extract de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De VanilieExtract De Vanilie
5
Adăugați 1/2 cană de lichior și amestecați timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LichiorLichior
6
Se toarnă umplutura deasupra crustei
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
7
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Coaceți aproximativ 1 oră. Tortul ar trebui să fie maro auriu și se va ridica în vârful tigaiei. Opriți focul și lăsați să se răcească în cuptor timp de 2 1/2 ore. Când se răcește, scoateți marginea tăvii cu arc.
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
CuptorCuptor
9
Într-un castron mic, amestecați smântâna, zahărul cofetarilor și 1 linguriță de lichior împreună. Puneți lingura pe partea superioară a cheesecake-ului răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
SmântânăSmântână
LichiorLichior
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Într-un castron mic, combinați nucile pecan măcinate fin, firimiturile de cracker graham măcinate fin, 1 1/2 linguri zahăr alb și scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Graham Cracker CrumbsGraham Cracker Crumbs
Zahăr GranulatZahăr Granulat
ScorțișoarăScorțișoară
Nuci PecanNuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
11
Presărați toppingul de pecan pe cheesecake. Apăsați cu grijă toppingul de pecan în părțile laterale ale cheesecake-ului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci PecanNuci Pecan
12
Încingeți partea superioară și părțile laterale cu jumătăți de pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De PecanJumătăți De Pecan
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 15 m.
Porții10
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista