Cherry Almond Cheesecake pe un băț este un vegetarian rețetă cu 16 porții. Pentru $1.61 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 476 calorii, 13g de proteine, și 32g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de bucăți grosiere de biscuiți graham, zahăr granulat, suc de mere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 10 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de remarcabil scor spoonacular de 28%. Încercați Cheesecake Cu Migdale De Cireșe, Cheesecake Cu Migdale De Cireșe, și Răsuciri De Brânză Cu Migdale De Cireșe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, combinați cireșele uscate și Kirsch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Uscate
Kirsch
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Lăsați să stea în timp ce pregătiți umplutura de cheesecake. Căptușiți fundul și părțile laterale ale unei tigaie pătrate de 8x8x2 inci cu folie, făcând folia cât mai netedă posibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cheesecake De Umplere
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Folie De Aluminiu
3
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. Pentru umplutura de cheesecake, într-un castron mare, combinați crema de brânză, zahărul, făina și extractul de migdale; bateți cu un mixer electric la viteză medie până se combină. Folosind o spatulă sau o lingură de lemn, amestecați ouăle (nu amestecați prea mult). Se amestecă bucățile de cireșe, Kirsch și graham.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cheesecake De Umplere
Extract De Migdale
Biscuiți Graham întregi, Rupti în Bucăți Mari
Cremă De Brânză
Cireșe
Kirsch
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Lingura De Lemn
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Bol
Cuptor
4
Se toarnă umplutura în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Coaceți pe grătarul cuptorului din mijloc timp de 35 până la 40 de minute sau până când centrul apare setat când este agitat ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Se răcește cheesecake-ul în tigaie pe o grătar timp de 1 oră. Acoperiți și congelați cheesecake-ul timp de 2 ore sau până când este ferm.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Tigaie
7
Tapetați o tavă sau o farfurie mare cu hârtie pergament sau hârtie cerată; pus deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
8
Scoateți cheesecake-ul din tigaie. Îndepărtați folia. Folosind un cuțit ascuțit înmuiat în apă caldă, tăiați cheesecake-ul în 16 pătrate mici. Introduceți un băț în partea laterală a fiecărei bucăți de cheesecake.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
Folie De Aluminiu
Tigaie
9
Așezați-vă pe tava pregătită.
10
Într-un castron mare pentru cuptorul cu microunde, așezați chipsurile de copt Ghirardelli 60% Cacao cu ciocolată dulce-amăruie. Cuptor cu microunde la putere medie (50%) timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Dulce-amară
Bucăți De Copt
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu Microunde
Bol
11
Scoateți și amestecați. Dacă ciocolata nu este topită, reveniți la cuptorul cu microunde și repetați pasul de încălzire, amestecând la fiecare 30 de secunde pentru a evita arderea. Se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu Microunde
12
Așezați migdalele într-un vas puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale
13
Țineți cu grijă un cheesecake de băț peste castron și lingură ciocolată topită peste bucățile de cheesecake, întinzându-se cu spatele unei linguri pentru a acoperi uniform. Înmuiați un capăt al bucăților acoperite în migdale tocate. Reveniți la tava pregătită. Dacă este necesar, refrigerați înainte de a servi pentru a seta. Savurați imediat sau refrigerați într-un recipient etanș până la 2 zile.