Cheesecake cu miere de Manuka cu zmeură
Cheesecake cu miere de Manuka cu zmeură ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Pentru $2.29 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 488 calorii, 12g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 2. 216 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați biscuiți cu lămâie, miere de manuka, zahăr tos și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Cheesecake Caramel cu zmeură, Cheesecake De Ciocolată Albă Cu Zmeură, și Cheesecake de fund Brownie cu zmeură sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Așezați 2 inele metalice de 9 cm pe 2 farfurii mici de servire. Zdrobiți biscuiții într-o pungă cu un sucitor, apoi împărțiți între inele, apăsând în jos pentru a forma baza.
Puneți brânza moale într-un castron, apoi bateți împreună cu smântâna dublă, zahărul și 2 lingurițe de miere până se formează vârfuri moi. Se amestecă amestecul în inele, apoi se întinde partea superioară. Puteți răci brânzeturile acum până când sunt gata de servit.
Zdrobiți o treime din zmeură cu 1 linguriță de miere, apoi pliați ușor în rest. Folosind o suflantă, încălziți-vă în jurul marginii inelului și ridicați-l sau folosiți un cuțit pentru a alerga în interiorul inelului și ridicați-l. Puneți lingura peste zmeură și serviți.