Cheesecake Cu Mere Și Migdale

Cheesecake Cu Mere Și Migdale
Dacă $1.86 pe portie se încadrează în bugetul dvs., Cheesecake de mere-migdale ar putea fi un excelent vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție conține 564 calorii, 10g de proteine, și 37g de grăsime. Această rețetă servește 12. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, migdale, cremă de brânză și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cheesecake Cu Mere De Migdale, Abbey ' s Infamous Cheesecake sau Cheesecake cu scorțișoară-cidru de mere, și Hard cidru de mere tras BBQ Sandwich-uri de pui cu migdale Apple Slaw pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Unt cu diametru de 10 inci tigaie cu formă de arc. Înfășurați fundul cu 2 straturi de folie rezistentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
2
Se amestecă toate ingredientele într-un castron mediu pentru a se amesteca, sfărâmând ușor migdalele. Apăsați amestecul pe partea inferioară și pe laturile de 1 inch în sus ale tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
3
Coaceți până se fixează, aproximativ 7 minute. Mențineți temperatura cuptorului.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Combinați pasta de migdale, crema de brânză și zahărul în procesor; amestecați până se omogenizează, răzuind ocazional părțile laterale ale bolului, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De MigdalePastă De Migdale
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se amestecă ouăle până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
3
Se toarnă umplutura în crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
4
Coaceți 15 minute. Reduceți căldura la 325 km f și coaceți până când centrul este setat și partea superioară pare uscată, cu aproximativ 45 de minute mai mult. Mișto. Înfășurați în plastic și dați-l la frigider peste noapte. (Poate fi pregătit cu 2 zile înainte. A se păstra la frigider.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Aruncați feliile de mere cu suc de lămâie într-un castron mare. Topiți 3 linguri de unt într-o tigaie mare și grea la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
UntUnt
MărMăr
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BolBol
2
Se adauga merele si saut-ul pana devin aurii si fragede, amestecand frecvent, aproximativ 9 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
3
Se presară cu zahăr brun și scorțișoară. Se amestecă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
ScorțișoarăScorțișoară
4
Adăugați restul de 1 lingură de unt. Se amestecă până se acoperă și se glazurează. Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
5
Rulați un cuțit mic ascuțit în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi cheesecake-ul. Eliberați părțile laterale ale tigaiei. Aranjați merele (calde sau la temperatura camerei) în cercuri concentrice deasupra cheesecake-ului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
TigaieTigaie
6
Periați merele cu orice sucuri rămase în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Tăiați în pene și serviți.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista