Dacă $1.86 pe portie se încadrează în bugetul dvs., Cheesecake de mere-migdale ar putea fi un excelent vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție conține 564 calorii, 10g de proteine, și 37g de grăsime. Această rețetă servește 12. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, migdale, cremă de brânză și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cheesecake Cu Mere De Migdale, Abbey ' s Infamous Cheesecake sau Cheesecake cu scorțișoară-cidru de mere, și Hard cidru de mere tras BBQ Sandwich-uri de pui cu migdale Apple Slaw pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Unt cu diametru de 10 inci tigaie cu formă de arc. Înfășurați fundul cu 2 straturi de folie rezistentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
Folie De Aluminiu
Cuptor
2
Se amestecă toate ingredientele într-un castron mediu pentru a se amesteca, sfărâmând ușor migdalele. Apăsați amestecul pe partea inferioară și pe laturile de 1 inch în sus ale tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Tigaie
3
Coaceți până se fixează, aproximativ 7 minute. Mențineți temperatura cuptorului.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
1
Combinați pasta de migdale, crema de brânză și zahărul în procesor; amestecați până se omogenizează, răzuind ocazional părțile laterale ale bolului, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Migdale
Cremă De Brânză
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Se amestecă ouăle până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
3
Se toarnă umplutura în crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
4
Coaceți 15 minute. Reduceți căldura la 325 km f și coaceți până când centrul este setat și partea superioară pare uscată, cu aproximativ 45 de minute mai mult. Mișto. Înfășurați în plastic și dați-l la frigider peste noapte. (Poate fi pregătit cu 2 zile înainte. A se păstra la frigider.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
1
Aruncați feliile de mere cu suc de lămâie într-un castron mare. Topiți 3 linguri de unt într-o tigaie mare și grea la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Unt
Măr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Bol
2
Se adauga merele si saut-ul pana devin aurii si fragede, amestecand frecvent, aproximativ 9 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr
3
Se presară cu zahăr brun și scorțișoară. Se amestecă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Scorțișoară
4
Adăugați restul de 1 lingură de unt. Se amestecă până se acoperă și se glazurează. Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
5
Rulați un cuțit mic ascuțit în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi cheesecake-ul. Eliberați părțile laterale ale tigaiei. Aranjați merele (calde sau la temperatura camerei) în cercuri concentrice deasupra cheesecake-ului.