Cheesecake cu mere-Pecan al lui Nickie

Cheesecake cu mere-Pecan al lui Nickie
Cheesecake-ul cu mere al lui Nickie este un vegetarian rețetă cu 16 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 469 calorii. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 55 de minute. Un amestec de mere, extract de vanillan, cremă de brânză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Cheesecake cu mere-Pecan al lui Nickie, Cheesecake Cu Mere-Pecan, și Cheesecake Cu Mere Pecan.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Căptușiți un vas de copt de 9x13 inch cu folie de aluminiu, extinzând foile de folie peste partea laterală a vasului.
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Pentru a face crusta, amestecați firimiturile de cracker graham, untul și 2 linguri de zahăr brun împreună într-un castron până se omogenizează uniform. Apăsați uniform pe fundul vasului de copt pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Suc Proaspăt De Lămâie (aproximativ 2 Lămâi Mari)1/2 Cană Suc Proaspăt De Lămâie (aproximativ 2 Lămâi Mari)
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Pentru a face umplutura, bateți crema de brânză, 1 cană de zahăr brun și vanilia împreună într-un bol de amestecare până se omogenizează uniform. Bateți în smântână. La viteză mică, adăugați ouăle, pe rând, doar până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
4
Se toarnă amestecul peste crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
5
Pentru a face toppingul, așezați merele într-un castron și aruncați cu 1/2 cană de zahăr brun, nuci pecan și scorțișoară până se omogenizează uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Hârtie De OrezHârtie De Orez
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când centrul este aproape setat, aproximativ 55 de minute. Se răcește și se dă la frigider 4 ore sau peste noapte.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
7
Înainte de tăiere, lăsați cheesecake-ul să stea 30 de minute la temperatura camerei, apoi ridicați-l din vasul de copt folosind foile extinse de folie de aluminiu și așezați-l pe o tăietură sau o farfurie de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Placă De TăierePlacă De Tăiere
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
8
Scoateți folia de aluminiu și tăiați-o în 16 pătrate.
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 55 m.
Porții16
Scor De Sănătate2
Revista