Cheesecake cu mere-Pecan al lui Nickie
Cheesecake-ul cu mere al lui Nickie este un vegetarian rețetă cu 16 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 469 calorii. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 55 de minute. Un amestec de mere, extract de vanillan, cremă de brânză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Cheesecake cu mere-Pecan al lui Nickie, Cheesecake Cu Mere-Pecan, și Cheesecake Cu Mere Pecan.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Căptușiți un vas de copt de 9x13 inch cu folie de aluminiu, extinzând foile de folie peste partea laterală a vasului.
Pentru a face crusta, amestecați firimiturile de cracker graham, untul și 2 linguri de zahăr brun împreună într-un castron până se omogenizează uniform. Apăsați uniform pe fundul vasului de copt pregătit.
Pentru a face umplutura, bateți crema de brânză, 1 cană de zahăr brun și vanilia împreună într-un bol de amestecare până se omogenizează uniform. Bateți în smântână. La viteză mică, adăugați ouăle, pe rând, doar până se omogenizează.
Se toarnă amestecul peste crustă.
Pentru a face toppingul, așezați merele într-un castron și aruncați cu 1/2 cană de zahăr brun, nuci pecan și scorțișoară până se omogenizează uniform.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când centrul este aproape setat, aproximativ 55 de minute. Se răcește și se dă la frigider 4 ore sau peste noapte.
Înainte de tăiere, lăsați cheesecake-ul să stea 30 de minute la temperatura camerei, apoi ridicați-l din vasul de copt folosind foile extinse de folie de aluminiu și așezați-l pe o tăietură sau o farfurie de servire.
Scoateți folia de aluminiu și tăiați-o în 16 pătrate.