Cheesecake Cu Mere De Migdale
Această rețetă servește 10. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 415 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți scorțișoară măcinată, zahăr, cremă de brânză și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cheesecake Cu Mere-Migdale, Cheesecake infamul Abbey sau Cheesecake cu scorțișoară și cidru de mere, și Hard Apple Cidru tras BBQ pui sandwich-uri cu migdale Apple Slaw pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați făina și zahărul; se taie în unt până se sfărâmă. Apăsați pe partea de jos și 1-1/2 in. pe părțile laterale ale unui 9-in uns. tigaie cu formă de primăvară; înțepați cu o furculiță.
Așezați pe o foaie de copt.
Coaceți la 350 de minute timp de 10 minute sau până se înmoaie, dar se fixează. Se răcește pe un suport de sârmă.
Răspândiți cu grijă gemul peste crustă. Pentru umplere, într-un castron mare, bateți crema de brânză și zahărul până se omogenizează.
Adăugați ouăle și vanilia; bateți doar până se amestecă.
Răspândiți peste gem. Pentru topping, combinați zahărul și scorțișoara într-un castron mare.
Adăugați mere și aruncați pentru a acoperi. Lingură peste umplutură.
Coaceți la 350 de minute pentru 55-60 de minute sau până când centrul este aproape setat. Se răcește pe un suport de sârmă timp de 10 minute. Rulați cu grijă un cuțit în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi; se răcește cu 1 oră mai mult. La frigider peste noapte.
Scoateți părțile laterale ale tăvii.