Cheesecake cu mere Caramel este un lacto ovo vegetarian desert. O porție conține 1081 calorii, 13g de proteine, și 65g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $3.95 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1324 de gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Halloween. Mergeți la magazin și ridicați fasole de vanilie, coniac de mere, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 32 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 44%. Caramel Apple unt Cheesecake Dip pentru toamna Apple Party, Cheesecake Cu Mere Caramel, și Cheesecake Cu Mere Caramel sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Așezați biscuiții graham, 1/2 cană de nuci și zahăr brun într-un robot de bucătărie și procesați până la măcinat fin. Cu motorul pornit, adăugați untul prin tubul de alimentare și procesați până când amestecul se reunește. Pulverizați partea inferioară și laterală a tigaiei cu spray de gătit. Bateți amestecul uniform în fundul unei tigaie cu formă de arc de 9 inci, așezați-o pe o foaie de copt și coaceți-o în cuptor până se rumenesc ușor și puneți-o, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
50 De Pahare Miniaturale Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolata, Desfacute
Spray De Gătit
Zahăr Brun
Nuci
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
Frisca Si Pupituri De Ciocolata In Miniatura, Optional
Foaie De Copt
Cuptor
4
Se scoate pe un suport de copt și se lasă să se răcească complet.
5
Combinați 1/4 cană de zahăr și coaja de portocală într-un robot de bucătărie și procesați până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Portocala
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
6
Așezați crema de brânză în vasul unui fixator de suport prevăzut cu accesoriul cu palete și bateți până când este ușor și pufos, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Adăugați zahărul portocaliu, zahărul granulat rămas și zahărul muscovado ușor și bateți din nou până când zahărul este încorporat și amestecul este ușor și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Muscovado Ușor
Zahăr
Portocaliu
8
Adăugați ouăle, câte 1 și amestecați până se încorporează, răzuind părțile laterale și fundul vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
9
Adăugați semințele de vanilie și extractul de vanilie și bateți până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Vanilie
Vanilie
Semințe
10
Adăugați sarea și smântâna grea și amestecați până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă Grea
Sare
11
Răsturnați amestecul în tigaia pregătită. Puneți tigaia cu cheesecake pe o bucată mare de folie de aluminiu rezistentă și pliați părțile laterale din jurul ei.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Tigaie
12
Așezați tigaia de tort într-o tigaie mare de prăjire.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
Formă De Tort
13
Se toarnă apă fierbinte de la robinet în tigaia de prăjire până când apa este cam la jumătatea părților laterale ale tigaiei cu cheesecake; folia va împiedica scurgerea apei în cheesecake.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
Folie De Aluminiu
14
Coaceți până când părțile laterale ale tortului sunt ușor umflate și așezate, iar centrul încă se zgâlțâie, aproximativ 55 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
15
Opriți focul și sprijiniți ușa deschisă cu o lingură de lemn și lăsați tortul să gătească în baia de apă timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De Lemn
16
Scoateți tortul pe un suport de copt și lăsați să se răcească la temperatura camerei timp de 2 ore. Acoperiți tortul și dați-l la frigider timp de cel puțin 4 ore și până la 24 de ore până când este răcit.
17
Se acoperă cu toppingul cald de mere, se stropește liberal cu sosul de caramel și se presară cu restul de nuci prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Caramel
Nuci
Măr
18
Serviți sos suplimentar pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
19
Aduceți sucul de mere, zahărul și fasolea de vanilie la fiert într-o tigaie mare de sote la foc mare și gătiți până se îngroașă ușor și se reduce la 1/2 cană. Se amestecă untul până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De Vanilie
Suc De Mere
Unt
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
20
Adăugați merele și gătiți, amestecând ocazional, până când sunt ușor caramelizate și moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr
21
Adăugați rachiul de mere și gătiți până se reduce cu 1/
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brandy De Mere
22
Transferați merele pe o farfurie și lăsați să se răcească ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr
23
Puneți zahărul și apa într-o cratiță medie și aduceți la fierbere la foc mare (nu amestecați), învârtind oala ocazional pentru a uniformiza culoarea, până la culoarea chihlimbarului, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
24
În timp ce caramelul se gătește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
25
Așezați smântâna grea într-o tigaie mică și aduceți la foc mic la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă Grea
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
26
Se ia de pe foc și se menține cald.
27
Când caramelul a atins culoarea dorită, bateți încet smântâna grea și sarea și bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă Grea
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
28
Se ia de pe foc și se amestecă țuica de mere și extractul de vanilie. Păstrați cald.
Recolta târzie Riesling, Lambrusco Dolce și Sauternes sunt alegeri excelente pentru Cheesecake. Vinurile albe de desert sunt o alegere sigură pentru cheesecake (fără ciocolată), dar un lambrusco dulce va fi atât de bun cu cheesecake-ul clasic cu căpșuni. Chateau Chantal Late Harvest Riesling cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.