Cheesecake Cu Mere Caramel

Cheesecake Cu Mere Caramel
Cheesecake cu mere Caramel este un lacto ovo vegetarian desert. O porție conține 1081 calorii, 13g de proteine, și 65g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $3.95 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1324 de gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Halloween. Mergeți la magazin și ridicați fasole de vanilie, coniac de mere, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 32 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 44%. Caramel Apple unt Cheesecake Dip pentru toamna Apple Party, Cheesecake Cu Mere Caramel, și Cheesecake Cu Mere Caramel sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Așezați biscuiții graham, 1/2 cană de nuci și zahăr brun într-un robot de bucătărie și procesați până la măcinat fin. Cu motorul pornit, adăugați untul prin tubul de alimentare și procesați până când amestecul se reunește. Pulverizați partea inferioară și laterală a tigaiei cu spray de gătit. Bateți amestecul uniform în fundul unei tigaie cu formă de arc de 9 inci, așezați-o pe o foaie de copt și coaceți-o în cuptor până se rumenesc ușor și puneți-o, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
50 De Pahare Miniaturale Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolata, Desfacute50 De Pahare Miniaturale Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolata, Desfacute
Spray De GătitSpray De Gătit
Zahăr BrunZahăr Brun
NuciNuci
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
Frisca Si Pupituri De Ciocolata In Miniatura, OptionalFrisca Si Pupituri De Ciocolata In Miniatura, Optional
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
4
Se scoate pe un suport de copt și se lasă să se răcească complet.
5
Combinați 1/4 cană de zahăr și coaja de portocală într-un robot de bucătărie și procesați până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
6
Așezați crema de brânză în vasul unui fixator de suport prevăzut cu accesoriul cu palete și bateți până când este ușor și pufos, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Adăugați zahărul portocaliu, zahărul granulat rămas și zahărul muscovado ușor și bateți din nou până când zahărul este încorporat și amestecul este ușor și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Muscovado UșorZahăr Muscovado Ușor
ZahărZahăr
PortocaliuPortocaliu
8
Adăugați ouăle, câte 1 și amestecați până se încorporează, răzuind părțile laterale și fundul vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Adăugați semințele de vanilie și extractul de vanilie și bateți până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De VanilieExtract De Vanilie
VanilieVanilie
SemințeSemințe
10
Adăugați sarea și smântâna grea și amestecați până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă GreaCremă Grea
SareSare
11
Răsturnați amestecul în tigaia pregătită. Puneți tigaia cu cheesecake pe o bucată mare de folie de aluminiu rezistentă și pliați părțile laterale din jurul ei.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
12
Așezați tigaia de tort într-o tigaie mare de prăjire.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
Formă De TortFormă De Tort
13
Se toarnă apă fierbinte de la robinet în tigaia de prăjire până când apa este cam la jumătatea părților laterale ale tigaiei cu cheesecake; folia va împiedica scurgerea apei în cheesecake.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
14
Coaceți până când părțile laterale ale tortului sunt ușor umflate și așezate, iar centrul încă se zgâlțâie, aproximativ 55 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
15
Opriți focul și sprijiniți ușa deschisă cu o lingură de lemn și lăsați tortul să gătească în baia de apă timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
16
Scoateți tortul pe un suport de copt și lăsați să se răcească la temperatura camerei timp de 2 ore. Acoperiți tortul și dați-l la frigider timp de cel puțin 4 ore și până la 24 de ore până când este răcit.
17
Se acoperă cu toppingul cald de mere, se stropește liberal cu sosul de caramel și se presară cu restul de nuci prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De CaramelSos De Caramel
NuciNuci
MărMăr
18
Serviți sos suplimentar pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
19
Aduceți sucul de mere, zahărul și fasolea de vanilie la fiert într-o tigaie mare de sote la foc mare și gătiți până se îngroașă ușor și se reduce la 1/2 cană. Se amestecă untul până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
Suc De MereSuc De Mere
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
20
Adăugați merele și gătiți, amestecând ocazional, până când sunt ușor caramelizate și moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
21
Adăugați rachiul de mere și gătiți până se reduce cu 1/
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brandy De MereBrandy De Mere
22
Transferați merele pe o farfurie și lăsați să se răcească ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
23
Puneți zahărul și apa într-o cratiță medie și aduceți la fierbere la foc mare (nu amestecați), învârtind oala ocazional pentru a uniformiza culoarea, până la culoarea chihlimbarului, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
24
În timp ce caramelul se gătește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
25
Așezați smântâna grea într-o tigaie mică și aduceți la foc mic la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă GreaCremă Grea
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
26
Se ia de pe foc și se menține cald.
27
Când caramelul a atins culoarea dorită, bateți încet smântâna grea și sarea și bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă GreaCremă Grea
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
28
Se ia de pe foc și se amestecă țuica de mere și extractul de vanilie. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De VanilieExtract De Vanilie
Brandy De MereBrandy De Mere

Ingrediente

596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiribrandy de mere (recomandat: Calvados)brandy de mere (recomandat: Calvados)3(iarnă)brandy de mere (recomandat: Calvados)brandy de mere (recomandat: Calvados)4736 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriBall® sau Kerr® Pint cu capace și benziBall® sau Kerr® Pint cu capace și benzi3Mere Fuji, decojite, însămânțate și felii subțiriMere Fuji, decojite, însămânțate și felii subțiri1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)unt receunt rece680Nuci de orice fel (tocate)pachete cremă de brânză, la temperatura camerei (recomandat: Philadelphia)pachete cremă de brânză, la temperatura camerei (recomandat: Philadelphia)4mariouă, la temperatura camereiouă, la temperatura camerei8biscuiți întregi grahambiscuiți întregi graham3Mere Granny Smith, decojite, însămânțate și feliate subțireMere Granny Smith, decojite, însămânțate și feliate subțire596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiricolorant alimentar red Velvet (cum ar fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) sau după cum dorițicolorant alimentar red Velvet (cum ar fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) sau după cum doriți1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirizahăr granulat, divizatzahăr granulat, divizat3556 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiricolorant alimentar red Velvet (cum ar fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) sau după cum dorițicolorant alimentar red Velvet (cum ar fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) sau după cum doriți1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiricăni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)căni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)1776 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiricăni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)căni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)2(iarnă)zahăr brun deschiszahăr brun deschis1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirizahăr muscovado ușor ambalatzahăr muscovado ușor ambalat1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)coaja de portocalacoaja de portocala1(poate fi sau trece)(tub mare)(tub mare)1pinchSare de vârfSare de vârf5(iarnă)unt nesărat, topitunt nesărat, topit1fasole de vanilie, rezervată din amestecul de cheesecakefasole de vanilie, rezervată din amestecul de cheesecake1marefasole de vanilie, semințe răzuitefasole de vanilie, semințe răzuite1(poate fi sau trece)extract de vanilie purăextract de vanilie pură11 kilogram de dovlecel,extract de vanilie purăextract de vanilie pură2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirinuci ușor prăjite, împărțitenuci ușor prăjite, împărțite596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiripaste paccheri (tub mare) de aproximativ 2,5 inci lungime pe 2 inci lățimepaste paccheri (tub mare) de aproximativ 2,5 inci lungime pe 2 inci lățime

Vin recomandat: Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce, Sauternes

Recolta târzie Riesling, Lambrusco Dolce și Sauternes sunt alegeri excelente pentru Cheesecake. Vinurile albe de desert sunt o alegere sigură pentru cheesecake (fără ciocolată), dar un lambrusco dulce va fi atât de bun cu cheesecake-ul clasic cu căpșuni. Chateau Chantal Late Harvest Riesling cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Chateau Chantal Recolta Târzie Riesling
Chateau Chantal Recolta Târzie Riesling
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 32 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
OcaziiHalloween
Revista