Cheesecake cu marmură înghețată cu ciocolată
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încearcă Cheesecake cu marmură cu ciocolată glazurată. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9 g de proteine, 42 g de grăsimi și un total de 566 de calorii. Pentru 1,61 USD per porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10 persoane. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 39 ar spune că a fost perfect. Mergeți la magazin și luați lapte, firimituri de biscuiți cu ciocolată Graham, cremă de brânză și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 20 de minute. Cu un scor de 30%, acest fel de mâncare este destul de rău. Cheesecake cu marmură cu ciocolată, Cheesecake cu marmură cu ciocolată și Cheesecake cu marmură cu ciocolată sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Înfășurați exteriorul unei tavi arcuite de 10 inci cu folie de aluminiu.
Amestecați firimiturile de biscuit Graham de ciocolată, 3 linguri de zahăr și untul într-un castron până se omogenizează bine; apăsați în fundul tăvii arcuite.
Coaceți crusta în cuptorul preîncălzit timp de 10 minute.
Scoateți tava din cuptor. Dați căldura cuptorului la 350 de grade F (175 de grade C).
Într-un castron, bateți crema de brânză pentru câteva secunde cu un mixer electric setat la viteză medie până devine pufoasă și netedă. Bateți 3/4 de cană de zahăr și făina până când amestecul este omogen; se bat ouăle, pe rând, după care laptele și extractul de vanilie. Bateți umplutura cu cremă de brânză până când se omogenizează și se combină bine, aproximativ 3 minute.
Puneți 2/3 din umplutura cremă de brânză în tava cu arc într-un strat uniform peste crustă. Topiți 3 uncii de chipsuri de ciocolată la foc mic într-o cratiță, amestecând constant până la omogenizare și amestecați în treimea rămasă din umplutură.
Turnați umplutura de ciocolată într-un model învolburat peste umplutura albă; folosiți un cuțit de masă pentru a tăia umplutura și învârtiți-o într-un design decorativ din marmură.
Puneți tava cu arc într-o tigaie și adăugați suficientă apă în tava pentru a ajunge la 1 inch adâncime.
Puneți tava cu arc cu tava de prăjire pe baie de apă în cuptor și coaceți până când umplutura este fixată, 40 până la 45 de minute.
Când ați terminat de copt, scoateți tava cu arc din baia de apă și puneți tava pe un grătar de răcire timp de 10 minute; îndepărtați folia din jurul tigaii. Slăbiți marginea cheesecake-ului din tavă cu un cuțit subțire și ascuțit. Eliberați arcul din tavă, scoateți inelul și lăsați cheesecake-ul să se răcească încă 15 minute. Înfășurați cheesecake-ul în folie de plastic și lăsați-l la rece până la rece, cel puțin 2 ore.
Pentru a face glazura, topiți 8 uncii de fulgi de ciocolată într-o cratiță la foc mic, amestecând până la omogenizare și amestecați smântâna până când se omogenizează și se combină bine. Glazura cheesecake-ul cu glazura si da-l la frigider 10 minute pentru a se fixa glazura inainte de servire. Pune resturile la frigider.
Vin recomandat: Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce, Sauternes
Late Harvest Riesling, Lambrusco Dolce și Sauternes sunt alegeri excelente pentru Cheesecake. Vinurile albe de desert sunt o alegere sigură pentru cheesecake (fără ciocolată), dar un lambrusco dulce va fi atât de bun cu cheesecake-ul clasic cu căpșuni. Blanc de Bleu Cuvee Mousseux cu un rating de 4,2 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Blanc de Bleu Cuvee Mousseux
Blanc de Bleu este un vin premium din California Chardonnay, cu un plus de afine și este un vin spumant delicat rezervat sărbătorilor memorabile. Oferă arome seducătoare și efervescență aromatică proaspătă - pastelat viu cu afine. Toate acestea sunt conținute într-o sticlă impresionant de sexy, cu fler de bun gust. Fructele pentru Blanc de Bleu sunt cultivate în podgoriile liniștite din California de Nord, cunoscute pentru briza lor răcoroasă și limpede - condiții ideale pentru strugurii exclusivi și soluri care accentuează profund caracteristici aromate. Acest vin spumant se potrivește bine cu aperitive, sushi și mese foarte ușoare.