Cheesecake Cu Lămâie-Zmeură
Lemon-zmeură Cheesecake este un vegetarian rețetă cu 10 porții. O porție conține 504 calorii, 8g de proteine, și 32g de grăsime. Pentru $1.88 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 41 de minute. Dacă aveți unt, făină, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cheesecake Cu Zmeură De Lămâie, Cheesecake Cu Zmeură De Lămâie, și Cheesecake cu zmeură și lămâie la cuptor.
Instrucțiuni
Combinați firimiturile de cracare graham, untul și 3 linguri de zahăr. Apăsați în partea de jos a unei tigaie 8-inch springform; retrase din circuitul agricol.
Bateți brânza cremă la viteză medie cu un mixer electric până se omogenizează.
Adăugați 1 1/2 căni de zahăr și următoarele 3 ingrediente, bătând până la amestec.
Adăugați ouă, câte 1 pe rând, bătând bine după fiecare adăugare.
Se toarnă jumătate din aluat în tigaia pregătită.
Se presară cu zmeură; se toarnă restul de aluat peste zmeură.
Coaceți la 325 timp de 1 oră și 30 de minute sau până când cheesecake-ul este aproape setat. Opriți cuptorul și deschideți parțial ușa; lăsați tortul în cuptor 1 oră.
Scoateți din cuptor; rulați un cuțit în jurul marginii tăvii și eliberați părțile laterale. Se răcește complet pe un suport de sârmă. Acoperiți și răciți 8 ore. A se păstra la frigider.