Cheesecake Cu Lămâie
Această rețetă servește 16 și costă 92 de cenți pe porție. O porție conține 400 de calorii, 5g de proteine, și 18g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Cap la magazin și ridica amestec tort, coaja de lamaie, ulei vegetal, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cheesecake Cu Lămâie, Cheesecake Cu Lămâie, și Lemon Pie Cheesecake Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 300 F. Se pulverizează fundul și partea laterală a tigaiei cu formă de arc de 10 inci cu spray de copt cu făină. Înfășurați folie în afara tigaiei pentru a prinde picături. Rezervați 1/4 cană din amestecul de tort; pus deoparte. Într-un castron mare, bateți amestecul de tort rămas, uleiul, 1 ou și coaja de lămâie cu mixerul electric la viteză mică până se sfărâmă. Apăsați în partea de jos și 1 inch în sus partea de pan.
În același castron mare, bateți amestecul de tort rezervat, crema de brânză, zahărul, budinca și smântâna la viteză medie până când sunt netede și cremoase. Bateți în 3 ouă, pe rând, până se amestecă.
Coaceți 1 oră 20 de minute până la 1 oră 35 de minute sau până când marginile sunt setate, dar centrul cheesecake-ului se mișcă ușor atunci când este mutat. Opriți cuptorul; deschideți ușa cuptorului de cel puțin 4 inci. Lăsați cheesecake în cuptor cu 30 de minute mai mult.
Scoateți cheesecake-ul din cuptor; așezați-l pe raftul de răcire. Fără a elibera partea tigaiei, rulați cuțitul în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi cheesecake-ul. Se răcește în tigaie pe raftul de răcire 30 de minute. Acoperiți liber; refrigerați 4 ore sau peste noapte.
Scoateți partea de tigaie înainte de servire. Țeavă sau lingura biciuit topping în jurul marginea exterioară a cheesecake. A se păstra acoperit la frigider.