Cheesecake Cu Lămâie

Cheesecake Cu Lămâie
Această rețetă servește 16 și costă 92 de cenți pe porție. O porție conține 400 de calorii, 5g de proteine, și 18g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Cap la magazin și ridica amestec tort, coaja de lamaie, ulei vegetal, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cheesecake Cu Lămâie, Cheesecake Cu Lămâie, și Lemon Pie Cheesecake Dip pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 300 F. Se pulverizează fundul și partea laterală a tigaiei cu formă de arc de 10 inci cu spray de copt cu făină. Înfășurați folie în afara tigaiei pentru a prinde picături. Rezervați 1/4 cană din amestecul de tort; pus deoparte. Într-un castron mare, bateți amestecul de tort rămas, uleiul, 1 ou și coaja de lămâie cu mixerul electric la viteză mică până se sfărâmă. Apăsați în partea de jos și 1 inch în sus partea de pan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De CoptSpray De Copt
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
Amestec De TortAmestec De Tort
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
FolieFolie
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
BolBol
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
2
În același castron mare, bateți amestecul de tort rezervat, crema de brânză, zahărul, budinca și smântâna la viteză medie până când sunt netede și cremoase. Bateți în 3 ouă, pe rând, până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
SmântânăSmântână
Amestec De TortAmestec De Tort
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se toarnă peste crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
4
Coaceți 1 oră 20 de minute până la 1 oră 35 de minute sau până când marginile sunt setate, dar centrul cheesecake-ului se mișcă ușor atunci când este mutat. Opriți cuptorul; deschideți ușa cuptorului de cel puțin 4 inci. Lăsați cheesecake în cuptor cu 30 de minute mai mult.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Scoateți cheesecake-ul din cuptor; așezați-l pe raftul de răcire. Fără a elibera partea tigaiei, rulați cuțitul în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi cheesecake-ul. Se răcește în tigaie pe raftul de răcire 30 de minute. Acoperiți liber; refrigerați 4 ore sau peste noapte.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuțitCuțit
CuptorCuptor
TigaieTigaie
6
Scoateți partea de tigaie înainte de servire. Țeavă sau lingura biciuit topping în jurul marginea exterioară a cheesecake. A se păstra acoperit la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biciuit ToppingBiciuit Topping
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 50 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista