Cheesecake Cu Lăcustă De Ciocolată
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegetariană are 298 calorii, 5g de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 16 și costă 95 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ouă, unt, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de brânză Grasshopper {TWC}, Tort De Brânză Grasshopper, și Tort De Brânză Grasshopper pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cuptor de căldură la 300 F. folie de înfășurare în jurul valorii de jos și partea laterală a unsoare 9-inch springform pan. Într-un castron mare, amestecați ingredientele crustei cu furculița până se sfărâmă. Apăsați în partea de jos și 1 inch în sus partea de pan.
Coaceți 12 minute. Se răcește 30 de minute.
Într-un castron mic cu microunde, ciocolată cu microunde la 45 până la 60 de secunde, amestecând o dată la jumătatea microundei, până se topește. Dacă este necesar, continuați să cuptorul cu microunde la maxim în trepte de 15 secunde, amestecând până la omogenizare. Pune deoparte.
Într-un castron mare, bateți crema de brânză și zahărul cu mixerul electric la viteză medie, răzuind bolul frecvent, până când este neted și cremos.
Adăugați ouă, pe rând, bătând până se omogenizează după fiecare adăugare. Se amestecă lichiorul.
Se toarnă umplutura uniform peste crustă.
Aruncați 8 până la 10 linguri de ciocolată topită la întâmplare pe umplutură, permițând ciocolatei să se scufunde în umplutură. Cu un cuțit de masă sau o spatulă mică, tăiați ciocolata și umplutura pentru a se învârti pentru un design marmorat.
Coaceți 1 oră 10 minute până la 1 oră 20 de minute sau până când este setat la 2 inci de marginea tigaiei.
Scoateți din cuptor; rulați cuțitul în jurul părții de cheesecake pentru a slăbi. Reveniți la cuptor; opriți cuptorul și deschideți ușor ușa. Cheesecake rece în cuptor 1 oră.
Scoateți din cuptor în raftul de răcire; se răcește la temperatura camerei 1 oră. Refrigerați 3 ore.
Pentru a servi, scoateți partea din tigaie. Lingura frisca in punga de decorare cu varf mare de stea; stoarce punga pentru a pipa crema in jurul marginii superioare a cheesecake-ului.