Cheesecake cu ierburi savuroase
Rețeta Cheesecake cu ierburi sarate poate fi făcută în aproximativ 50 de minute . O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6 g de proteine , 11 g de grăsimi și un total de 184 de calorii . Această rețetă servește 24 și costă 83 de cenți per porție. Mergeți la magazin și luați busuioc, căței de usturoi și piper portocaliu și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 29% , acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ crostini de radicchio și prosciutto sărați, acoperiți cu sapa dulce siropoasă ,roșii sărate prăjite încet cu filet de hamsii și upma cu ardei, morcovi și roșii (terci de griș sărat) .
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați crema de brânză, 1 cană de smântână și supa; bate pana se omogenizeaza.
Adăugați înlocuitorul de ou; bate la mic doar până se combină.
Adăugați brânza Romano, busuioc, cimbru, amidon de porumb, tarhon, usturoi și piper; bate doar pana se omogenizeaza.
Se toarnă într-un recipient de 9 inci. tigaie cu arc acoperită cu spray de gătit.
Așezați tava pe o foaie de copt.
Coaceți la 350° timp de 35-45 de minute sau până când centrul este aproape fixat. Opriți cuptorul; se lasă cheesecake la cuptor cu ușa întredeschisă timp de 30 de minute.
Scoateți din cuptor. Treceți cu grijă un cuțit pe marginea tigaii pentru a se slăbi. Se răcește încă 1 oră. Dați la frigider peste noapte.
Scoateți părțile laterale ale tigaii. Chiar înainte de servire, se unge cu smântâna rămasă.
Se orneaza cu ardei tocat si arpagic.
Serviți cu biscuiți sau legume proaspete.