Cheesecake Cu Dungi De Zebră
Această rețetă face 16 porții cu 300 de calorii, 7g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de blocuri cremă de brânză, zahăr, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cheesecake Cu Dungi De Caramel, Stars & Stripe Raw Tiramisu, și Prăjituri De Casă Cu Dungi Fudge pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Pentru a pregăti crusta, combinați firimiturile de cracker și untul într-un castron; aruncați cu o furculiță până se umezește. Apăsați în partea de jos a unei tigaie cu arc de 9 inci acoperită cu spray de gătit.
Pentru a pregăti umplutura, bateți brânzeturile la viteza mare a unui mixer până se omogenizează.
Adăugați zahăr, lapte și vanilie, bătând bine.
Adăugați ouă și albușuri, câte 1, bătând bine după fiecare adăugare.
Se toarnă jumătate din amestecul de brânză într-un alt bol.
Adăugați ciocolată în aluatul rămas.
Se toarnă o treime din aluatul alb în tigaia pregătită.
Se toarnă jumătate din aluatul de ciocolată în centrul aluatului alb în tigaie; se întinde până la 1 inch de marginea aluatului alb.
Se toarnă o treime din aluatul alb în centrul aluatului de ciocolată; se întinde până la 1 inch de marginea aluatului de ciocolată.
Se toarnă aluatul de ciocolată rămas în centrul aluatului alb; se întinde până la 1 inch de marginea aluatului alb.
Se toarnă aluatul alb rămas în centrul aluatului de ciocolată; se întinde până la 1 inch de aluat de ciocolată. (Design pe partea de sus ar trebui să arate ca o țintă.)
Coaceți la 325 timp de 1 oră și 10 minute sau până aproape gata. Cheesecake se face atunci când centrul abia se mișcă atunci când pan este atins.
Scoateți cheesecake din cuptor; rulați un cuțit în jurul marginii exterioare. Se răcește la temperatura camerei. Acoperiți și răciți cel puțin 8 ore.