Dacă $1.52 pe portie se încadrează în bugetul dvs., Cheesecake de dovleac Pecan ar putea fi un extraordinar vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 12. O porție conține 611 calorii, 8g de proteine, și 37g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 9 ore. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, unt, cremă de brânză și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cheesecake Cu Dovleac Pecan, Plăcintă Cu Brânză Cu Dovleac Pecan, și Cheesecake Cu Dovleac-Pecan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Cuptor de căldură la 325 F. În castron mic, se amestecă ingredientele crusta. Apăsați pe partea de jos și 1 1/2 inci în sus de 9-inch springform pan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
Bol
Cuptor
2
Coaceți 8 până la 10 minute sau până când este setat. Se răcește 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Bateți crema de brânză, zahărul și 1 linguriță de vanilie cu mixerul electric pe mediu până se omogenizează. Bateți ouăle, pe rând, doar până se omogenizează. Bateți în dovleac și suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Suc De Lămâie
Dovleac
Vanilie
Zahăr
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
4
Se toarnă peste crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
5
Coaceți 1 oră până la 1 oră 10 minute sau până când marginea este setată la 2 inci de marginea tigaiei (Centrul Se va jiggle). Opriți cuptorul; deschideți ușa 4 inci. Lăsați cheesecake în cuptor 30 de minute. Rulați o spatulă metalică mică în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi. Se răcește 30 de minute. Refrigerați 6 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Tigaie
6
Într-o cratiță de 1 litru, încălziți 1 cană de zahăr brun, smântâna pentru frișcă și 1/4 cană de unt până la fierbere la foc mediu, amestecând des. Se fierbe și se amestecă 1 minut; se ia de pe foc. Se amestecă zahărul pudră și 1 linguriță de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Frișcă
Zahăr Brun
Vanilie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
7
Lăsați să stea 5 minute, amestecând ocazional.
8
Îndepărtați partea laterală a tigaiei cu formă de arc; așezați cheesecake pe farfuria de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
9
Se toarnă topping peste cheesecake, răspândindu-se la 1/4 inch de margine.