Cheesecake Cu Dovleac Pecan

Cheesecake Cu Dovleac Pecan
Dacă $1.52 pe portie se încadrează în bugetul dvs., Cheesecake de dovleac Pecan ar putea fi un extraordinar vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 12. O porție conține 611 calorii, 8g de proteine, și 37g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 9 ore. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, unt, cremă de brânză și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cheesecake Cu Dovleac Pecan, Plăcintă Cu Brânză Cu Dovleac Pecan, și Cheesecake Cu Dovleac-Pecan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cuptor de căldură la 325 F. În castron mic, se amestecă ingredientele crusta. Apăsați pe partea de jos și 1 1/2 inci în sus de 9-inch springform pan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
BolBol
CuptorCuptor
2
Coaceți 8 până la 10 minute sau până când este setat. Se răcește 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Bateți crema de brânză, zahărul și 1 linguriță de vanilie cu mixerul electric pe mediu până se omogenizează. Bateți ouăle, pe rând, doar până se omogenizează. Bateți în dovleac și suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Suc De LămâieSuc De Lămâie
DovleacDovleac
VanilieVanilie
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
4
Se toarnă peste crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
5
Coaceți 1 oră până la 1 oră 10 minute sau până când marginea este setată la 2 inci de marginea tigaiei (Centrul Se va jiggle). Opriți cuptorul; deschideți ușa 4 inci. Lăsați cheesecake în cuptor 30 de minute. Rulați o spatulă metalică mică în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi. Se răcește 30 de minute. Refrigerați 6 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
TigaieTigaie
6
Într-o cratiță de 1 litru, încălziți 1 cană de zahăr brun, smântâna pentru frișcă și 1/4 cană de unt până la fierbere la foc mediu, amestecând des. Se fierbe și se amestecă 1 minut; se ia de pe foc. Se amestecă zahărul pudră și 1 linguriță de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
FrișcăFrișcă
Zahăr BrunZahăr Brun
VanilieVanilie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
7
Lăsați să stea 5 minute, amestecând ocazional.
8
Îndepărtați partea laterală a tigaiei cu formă de arc; așezați cheesecake pe farfuria de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
9
Se toarnă topping peste cheesecake, răspândindu-se la 1/4 inch de margine.
10
Garnisiți cu jumătăți de pecan, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De PecanJumătăți De Pecan
DificultateExpert
Gata În9 hrs
Porții12
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista