Cheesecake cu dovleac din pânză de păianjen
Cheesecake cu dovleac Pânză de păianjen necesită aproximativ 1 oră și 35 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 1,84 USD per porție, obțineți un desert care servește 12. O porție conține 567 de calorii, 8 g de proteine și 38 g de grăsimi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și cumpărați ciocolată semidulce, dovleac solid, smântână și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 27%, ceea ce este destul de rău. Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete precum Cheesecake din Pânză de Pânză de Pânză de Păianjen, Cheesecake Pânză de Pânză de Păianjen și Cheesecake Pânză de Pânză de Păianjen fără coacere.
Instrucțiuni
Combinați firimiturile de napolitană și untul; apăsați pe partea de jos și 1 inch în sus pe părțile laterale ale unui 10 inchi uns. tigaie cu arc. Pus deoparte. Într-un castron, bate crema de brânză și zaharurile până se omogenizează.
Adăugați ouăle; bateți la viteză mică până se combină.
Se amestecă cu dovleac, amidon de porumb, vanilie și condimente pentru plăcintă cu dovleac până se omogenizează.
Așezați pe o foaie de copt.
Coaceți la 350° timp de 60-65 de minute sau până când centrul este aproape fixat. Se răcește pe un grătar timp de 10 minute.
Combinați ingredientele pentru topping; răspândit peste umplutură.
Se coace la 350° timp de 6 minute. Se răcește pe un grătar timp de 10 minute. Treceți cu grijă un cuțit pe marginea tigaii pentru a se slăbi; se răcește încă 1 oră. Dați la frigider peste noapte.
Scoateți părțile laterale ale tigaii; pus deoparte.
Pentru pânze de păianjen, trageți șase 3 inci. x 2 inchi. jumătăți de cercuri pe două foi de hârtie de pergament deasupra; lipiți-le bine pe ambele pe suprafața de lucru. Intr-o craticioara, puneti la fiert zaharul, crema de tartru si apa la foc mediu. Se fierbe, fără a amesteca, până când amestecul capătă o culoare chihlimbar deschis și termometrul pentru bomboane arată 350°. Se ia imediat de pe foc si se amesteca. Se răcește, amestecând ocazional, timp de 10-15 minute sau până când amestecul fierbinte de zahăr cade de pe o lingură de metal într-un fir fin.
Folosind o lingură sau o furculiță pentru carne, picurați cu atenție sirop peste contururi în jumătate de cerc și în interiorul contururilor pentru a forma pânze de păianjen; reîncălziți siropul dacă este necesar. Se răcește complet.
Pune ciocolata topita intr-o punga de plastic resigilabila; tăiați o gaură mică într-un colț al pungii. Conductă 1-in. păianjeni pe pergament sau folie; se răcește complet. Cu ciocolata topită rămasă, treceți două sau trei puncte pe fiecare bandă; atașați păianjeni.
Scoateți părțile laterale ale tavii arc.
Tăiați cheesecake; puneți o pânză deasupra fiecărei felii și păianjenii rămași în lateral. Pune resturile la frigider.
Vin recomandat: Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce, Sauternes
Late Harvest Riesling, Lambrusco Dolce și Sauternes sunt alegerile mele de top pentru Cheesecake. Vinurile albe de desert sunt o alegere sigură pentru cheesecake (fără ciocolată), dar un lambrusco dulce va fi atât de bun cu cheesecake-ul clasic cu căpșuni. Ai putea încerca Barefoot Bubbly Extra Dry. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Barefoot Bubbly Extra Dry]()
Barefoot Bubbly Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry Champagne oferă arome de măr copt completate de note de citrice. Aromele prăjite completează finisajul cremos și persistent. Cel mai bine servit rece (36-40 °F), acest spumant este perfect echilibrat cu mai multe straturi de fructe pentru a încânta palatul.