Această rețetă face 16 porții cu 446 calorii, 6g de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ouă, topping de caramel, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cheesecake Cu Dovleac, Caramel Și Pecan, Cheesecake de dovleac cu sos de Caramel, și Cheesecake de dovleac cu sos de Caramel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați fundul tăvii cu arc de 9 inci cu spray de gătit. Înfășurați folia în afara fundului și a părții laterale a tigaiei pentru a prinde picături. În castron mic, se amestecă ingredientele crusta pana se amesteca bine. Apăsați amestecul în partea de jos a tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic Suplimentar
Bol
Folie De Aluminiu
Cuptor
2
Coaceți 10 până la 12 minute sau până când este setat.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Între timp, într-un castron mare, bateți crema de brânză cu mixerul electric la viteză medie doar până când este netedă și cremoasă. Bateți în 1/2 cană de unt până la crem. Nu exagera. La viteză mică, bateți treptat zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Unt
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
4
Adăugați dovleacul; bate până se omogenizează. Bateți în topping de caramel și făină. Bateți în ouă, câte 1, doar până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Caramel
Dovleac
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
5
Reduceți temperatura cuptorului la 163°.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Se toarnă umplutura în crustă parțial coaptă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
7
Locul springform în tigaie mare de prăjire; se toarnă apă fierbinte în tigaie până la un sfert plin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
8
Coaceți 1 oră 15 minute până la 1 oră 25 de minute sau până când marginea cheesecake-ului este setată la cel puțin 2 inci de marginea tigaiei, dar centrul cheesecake-ului încă se mișcă ușor atunci când este mutat. Se răcește în tigaie pe raftul de răcire 30 de minute. Cu un cuțit ascuțit, slăbiți cheesecake-ul din partea tigaiei. Acoperiți cheesecake; la frigider cel puțin 8 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Cuptor
Cuțit
Tigaie
9
În tigaie antiaderentă de 10 inci, gătiți migdalele la foc mediu 4 până la 6 minute, amestecând constant, până abia începe să se rumenească; presărați 3 linguri de zahăr granulat peste migdale. Continuați să gătiți și să amestecați cu 2 până la 3 minute mai mult sau până când zahărul este topit și migdalele sunt acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Răspândiți amestecul de migdale pe foaia de folie pulverizată cu spray de gătit. Se răcește 2 până la 3 minute; rupe în afară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Migdale
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
11
Într-un castron mediu răcit, bateți ingredientele de topping rămase cu un mixer electric la viteză mare până se formează vârfuri moi. Rulați cuțitul în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi din nou cheesecake; îndepărtați cu grijă partea tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Cuțit
Bol
Tigaie
12
Tăiați cheesecake-ul în pene; așezați pe farfurii individuale de desert. Acoperiți fiecare pană cu frișcă și migdale.