Cheesecake Cu Dovleac Bourbon Cu Ciocolată

Cheesecake Cu Dovleac Bourbon Cu Ciocolată
O porție conține 468 calorii, 7g de proteine, și 30g de grăsime. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 9 ore și 35 de minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți unt, bourbon, nuci pecan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cheesecake Bourbon Cu Dovleac, Cheesecake Cu Dovleac Bourbon, și Cheesecake Bourbon Cu Dovleac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 149°.ungeți tigaia cu formă de arc de 9 inci cu spray de scurtare sau gătit. Înfășurați partea inferioară și laterală a tigaiei cu folie pentru a preveni scurgerea. În castron mic, amestecați ingredientele crustei. Apăsați amestecul în partea de jos și 1 inch în sus a tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
ScurtareaScurtarea
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
BolBol
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
2
Coaceți 8 până la 10 minute sau până când este setat. Se răcește 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Într-un castron mare, bateți crema de brânză cu mixerul electric la viteză medie doar până când este netedă și cremoasă; nu bate prea mult. La viteză mică, bateți treptat zahărul, apoi făina, apoi ouăle pe rând, doar până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
4
Scoateți jumătate din amestecul de cremă de brânză (aproximativ 3 căni) într-un alt castron mare; rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
În amestecul rămas de brânză cremă, amestecați 2 linguri de bourbon, dovleac, 1 1/2 lingurițe bitter, ghimbir, scorțișoară și nucșoară cu bici până se omogenizează. Lingura peste crusta in tigaie. În rezervat 3 cani de umplere, se amestecă 2 linguri bourbon, vanilie si ciocolata topita; se toarnă peste stratul de dovleac direct în mijlocul tigaie. Acest lucru va crea straturi, astfel încât fiecare felie să includă o parte din fiecare aromă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
CiocolataCiocolata
ScorțișoarăScorțișoară
BitterBitter
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
DovleacDovleac
VanilieVanilie
GhimbirGhimbir
NucșoarăNucșoară
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
TigaieTigaie
6
Pentru a minimiza crăparea, așezați tigaia superficială pe jumătate plină cu apă fierbinte pe raftul inferior al cuptorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
7
Coaceți cheesecake 1 oră 20 minute până la 1 oră 30 minute sau până când marginile sunt setate, dar centrul de cheesecake încă jiggles ușor atunci când sa mutat.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Opriți cuptorul; deschideți ușa cuptorului de cel puțin 4 inci. Lăsați cheesecake în cuptor cu 30 de minute mai mult.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Scoateți din cuptor; așezați pe raftul de răcire. Fără a elibera partea tigaiei, rulați cuțitul în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi cheesecake-ul. Se răcește în tigaie pe raftul de răcire 30 de minute. Acoperiți liber; refrigerați cel puțin 6 ore, dar nu mai mult de 24 de ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuțitCuțit
CuptorCuptor
TigaieTigaie
10
Rulați cuțitul în jurul părții tigaiei pentru a slăbi din nou cheesecake; îndepărtați cu grijă partea tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
TigaieTigaie
11
Așezați cheesecake pe farfuria de servire. Se amestecă împreună caramel topping, 2 lingurite bourbon și dash bitter. Pentru a servi, stropiți cu caramel și presărați cu nuci pecan. Acoperiți și refrigerați orice cheesecake rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De CaramelSos De Caramel
BitterBitter
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Nuci PecanNuci Pecan
DificultateExpert
Gata În9 hrs, 35 m.
Porții16
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista