O porție conține 468 calorii, 7g de proteine, și 30g de grăsime. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 9 ore și 35 de minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți unt, bourbon, nuci pecan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cheesecake Bourbon Cu Dovleac, Cheesecake Cu Dovleac Bourbon, și Cheesecake Bourbon Cu Dovleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 149°.ungeți tigaia cu formă de arc de 9 inci cu spray de scurtare sau gătit. Înfășurați partea inferioară și laterală a tigaiei cu folie pentru a preveni scurgerea. În castron mic, amestecați ingredientele crustei. Apăsați amestecul în partea de jos și 1 inch în sus a tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Scurtarea
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
Bol
Folie De Aluminiu
Cuptor
2
Coaceți 8 până la 10 minute sau până când este setat. Se răcește 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Într-un castron mare, bateți crema de brânză cu mixerul electric la viteză medie doar până când este netedă și cremoasă; nu bate prea mult. La viteză mică, bateți treptat zahărul, apoi făina, apoi ouăle pe rând, doar până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
4
Scoateți jumătate din amestecul de cremă de brânză (aproximativ 3 căni) într-un alt castron mare; rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
În amestecul rămas de brânză cremă, amestecați 2 linguri de bourbon, dovleac, 1 1/2 lingurițe bitter, ghimbir, scorțișoară și nucșoară cu bici până se omogenizează. Lingura peste crusta in tigaie. În rezervat 3 cani de umplere, se amestecă 2 linguri bourbon, vanilie si ciocolata topita; se toarnă peste stratul de dovleac direct în mijlocul tigaie. Acest lucru va crea straturi, astfel încât fiecare felie să includă o parte din fiecare aromă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Ciocolata
Scorțișoară
Bitter
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
Dovleac
Vanilie
Ghimbir
Nucșoară
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Tigaie
6
Pentru a minimiza crăparea, așezați tigaia superficială pe jumătate plină cu apă fierbinte pe raftul inferior al cuptorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
7
Coaceți cheesecake 1 oră 20 minute până la 1 oră 30 minute sau până când marginile sunt setate, dar centrul de cheesecake încă jiggles ușor atunci când sa mutat.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Opriți cuptorul; deschideți ușa cuptorului de cel puțin 4 inci. Lăsați cheesecake în cuptor cu 30 de minute mai mult.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Scoateți din cuptor; așezați pe raftul de răcire. Fără a elibera partea tigaiei, rulați cuțitul în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi cheesecake-ul. Se răcește în tigaie pe raftul de răcire 30 de minute. Acoperiți liber; refrigerați cel puțin 6 ore, dar nu mai mult de 24 de ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Cuțit
Cuptor
Tigaie
10
Rulați cuțitul în jurul părții tigaiei pentru a slăbi din nou cheesecake; îndepărtați cu grijă partea tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
Tigaie
11
Așezați cheesecake pe farfuria de servire. Se amestecă împreună caramel topping, 2 lingurite bourbon și dash bitter. Pentru a servi, stropiți cu caramel și presărați cu nuci pecan. Acoperiți și refrigerați orice cheesecake rămas.