Cheesecake Cu Dovleac

Cheesecake de dovleac este un vegetarian rețetă cu 16 porții. O porție conține 415 calorii, 6g de proteine, și 28G de grăsime. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de cremă de brânză, făină de aur, zahăr granulat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 8 ore și 45 de minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de mare scor spoonacular de 23%. Încercați California Pizza Kitchen Pumpkin Cheesecake-acesta este un cheesecake perfect pentru sărbătorile de toamnă, cheesecake-ul lor nu mai este un secret, Fursecuri cu ciocolată cu dovleac și Brownies cu cheesecake cu condimente de dovleac, și Cheesecake de dovleac pâine prăjită franceză Roll up-uri cu sos de scufundare cu condimente de dovleac # SundaySupper pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 163°.ungeți tigaia cu arc de 9 inci cu scurtare. Înfășurați folia în jurul tigaiei pentru a prinde picături. Într-un castron mic, amestecați firimiturile de cracker, 2 linguri de zahăr granulat și untul topit. Apăsați amestecul de firimituri în partea de jos a tigaiei. Înfășurați folia în afara tigaiei pentru a preveni picăturile.
Coaceți crusta timp de 8 până la 10 minute sau până când este setată. Se răcește 5 minute la temperatura camerei. Se dă la frigider aproximativ 5 minute sau până se răcește complet.
Între timp, într-un alt castron mic, bateți făina, condimentul de plăcintă cu dovleac, țuica și dovleacul împreună până se omogenizează bine; pus deoparte. Într-un castron mare, bateți crema de brânză cu mixerul electric la viteză medie până când este netedă și cremoasă. Bateți treptat în zahăr brun și 2/3 cană zahăr granulat până se omogenizează. La viteză mică, bateți în 1 ou la un moment dat doar până se omogenizează. Bateți treptat în amestecul de dovleac până se omogenizează.
Se toarnă umplutura peste crustă.
Coaceți 1 oră 15 minute până la 1 oră 25 de minute sau până când este setat, dar centrul cheesecake-ului încă se mișcă ușor când este mutat. Opriți cuptorul; deschideți ușa cuptorului de cel puțin 4 inci.
Lăsați cheesecake să rămână în cuptor 30 de minute.
Rulați cuțitul în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi cheesecake-ul. Se răcește în tigaie pe grătar 30 de minute. Refrigerați cel puțin 6 ore sau peste noapte înainte de servire.
Pentru a servi, rulați cuțitul în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi cheesecake-ul. Îndepărtați cu grijă partea tigaiei înainte de a tăia cheesecake. A se păstra acoperit la frigider.