Cheesecake Cu Căpșuni Și Nucă De Cocos

Cheesecake Cu Căpșuni Și Nucă De Cocos
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 545 calorii. Pentru $2.27 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, unt, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 28%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Cheesecake Cu Căpșuni Și Nucă De Cocos, Cheesecake Cu Căpșuni, și Cheesecake Cu Căpșuni.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Periați tigaia de tort cu diametrul de 9 inci cu laturile înalte de 2 inci cu 1 lingură de unt topit. Tapetați tigaia cu hârtie pergament; periați ușor hârtia cu puțin unt topit. Amestecați firimiturile, nuca de cocos, zahărul și untul rămas într-un castron mediu. Apăsați amestecul peste fundul tăvii pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De CocosNucă De Cocos
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Formă De TortFormă De Tort
BolBol
3
Coaceți crusta până se rumenesc ușor la margini, aproximativ 10 minute. Mișto. Reduceți temperatura cuptorului la 300 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Folosind mixerul electric, bateți primele 4 ingrediente într-un castron mare până se omogenizează. Bateți în ouă câte 1. Bateți în cremă de nucă de cocos și rom.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Nucă De CocosCremă De Nucă De Cocos
OuăOuă
ROMROM
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
2
Se toarnă aluatul peste crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
3
Așezați tigaia de tort într-o tigaie mare de prăjire.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
Formă De TortFormă De Tort
4
Adăugați suficientă apă în tigaia de prăjire pentru a veni cu 1 inch în sus pe laturile tăvii de tort. Acoperiți tigaia de prăjire cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
Formă De TortFormă De Tort
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
5
Coaceți tortul 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Îndepărtați folia.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
7
Coaceți până când tortul este maro pal, umflat și doar așezat în centru, aproximativ 40 de minute. Tort rece în baie de apă 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Scoateți din apă; rulați cuțitul în jurul tortului pentru a slăbi. Chill tort în tigaie 3 ore. (Se poate face cu 2 zile înainte. Acoperiți și păstrați la rece.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
TigaieTigaie
9
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Se pune tortul la cuptor 2 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Scoateți din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
Așezați foaia de folie, apoi cartonul cu diametrul de 10 inci rotund sau fundul tăvii de tartă deasupra tortului. Întoarceți tigaia. Se agită ușor, permițând tort să se așeze pe folie și rotund.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Formă TartăFormă Tartă
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
13
Scoateți tigaia și pergamentul.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
14
Așezați platoul deasupra tortului și întoarceți tortul cu partea dreaptă în sus pe platou.
15
Îndepărtați runda și folia.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
1
Simmer gem și 2 linguri de apă în cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Ungeți blatul tortului cu gem cald. Se suprapun fructe de padure deasupra tort, acoperind complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De PadureFructe De Padure
GemGem
3
Ungeți gemul rămas peste fructe de pădure; rece. (Poate fi pregătit cu până la 8 ore înainte.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De PadureFructe De Padure
GemGem
1
Coacerea cheesecake-ului în căldura blândă și uniformă a unei băi de apă (bain-marie) asigură o textură uniformă. * Disponibil la magazinele de alimente de specialitate și la magazinele de alimente naturale. ** Disponibil în secțiunea de băuturi alcoolice din majoritatea supermarketurilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LichiorLichior
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan DubluCazan Dublu
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista