Cheesecake Cu Căpșuni Cu Susul În Jos
Această rețetă vegetariană servește 8 și costă $1.14 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 431 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați cremă de brânză, lapte, pătrate de cracker Graham cu scorțișoară și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cheesecake Cu Ananas Cu Susul În Jos, Cheesecake Cu Ananas Cu Susul În Jos, și Cheesecake PB cu ciocolată cu susul în jos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°. pulverizați 9 1/2-inch placă de plăcintă din sticlă adâncă cu spray de gătit.
În blender, puneți lapte, vanilie, ouă, zahăr granulat și amestec Bisquick. Capac; amestec pe mare viteză 15 secunde.
Adăugați cremă de brânză. Acoperiți; amestecați 2 minute.
Se toarnă în plăcuța de plăcintă.
Coaceți 38 până la 40 de minute sau până când marginea cheesecake-ului este setată la cel puțin 2 inci de marginea farfuriei, dar centrul cheesecake-ului încă se mișcă ușor atunci când este mutat. Se răcește complet pe raftul de răcire, aproximativ 2 ore.
Într-un castron mic, amestecați smântână și zahăr pudră.
Se întinde peste cheesecake. Dați la frigider cu cel puțin 2 ore înainte de servire. Lingura dollops mici de gem în jurul marginea exterioară a cheesecake; vârtej cu scobitoare. Chiar înainte de servire, presărați Centrul plăcintei cu firimituri de cracker. A se păstra acoperit la frigider.