Cheesecake cu căpșuni cu aragaz lent pentru doi

Cheesecake cu căpșuni cu aragaz lent pentru doi
Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 50g de grăsime, și un total de 722 calorii. Pentru $3.32 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 15 minute. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. Un amestec de miere, sare, căpșuni și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Cheesecake Cu Aragaz Lent, Cheesecake Cu Zahăr Brun Cu Aragaz Lent, și Căpșuni cu aragaz lent și Cheesecake cu cremă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În robotul de bucătărie, pulsați biscuiții graham până când sunt zdrobiți complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Graham întregi, Rupti în Bucăți MariBiscuiți Graham întregi, Rupti în Bucăți Mari
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Adăugați unt; pulsează până se combină bine. Apăsați amestecul de cracker uniform în partea de jos a 2 ramekins 1 cana unse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
3
În același robot de bucătărie, pulsează cremă de brânză, ou, miere, gem și sare până când aluatul este neted, răzuind partea bolului procesorului, după cum este necesar. Împărțiți aluatul de cheesecake uniform între ramekins.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Se toarnă 2 căni de apă în aragazul lent de 6 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
5
Așezați ramekins în aragaz lent.
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
6
Capac; gatiti la foc mic setarea 1 oră 30 minute la 2 ore sau până când cheesecake este setat.
7
Opriți aragazul lent; descoperi. Lăsați ramekins în aragaz lent să se răcească, aproximativ 45 până la 60 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
8
Dați la frigider cu 2 până la 3 ore înainte de servire. Pentru a servi, garnisiți cu căpșuni feliate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De CovrigiBețișoare De Covrigi
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 15 m.
Porții2
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista