Cheesecake Cu Cireșe Făcut Peste
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 94G de proteine, 79G de grăsime, și un total de 1531 calorii. Această rețetă servește 1. Dacă $6.58 pe portie se încadrează în bugetul dvs., Cheesecake de cireșe făcut peste ar putea fi un uimitor vegetarian rețetă pentru a încerca. Mergeți la magazin și ridicați vanilie, ou, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 6 ore. Cu o lingură scor de 60%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Cheesecake Factory Red Velvet Cheesecake făcut acasă, Cherry Bars {fabricat din Pinterest}, și Aprilie Bloomfields clătite de cireșe și migdale făcute cu afine.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 163°.
Presărați firimituri graham pe fundul tăvii cu formă de arc de 9 inci.
Procesați brânza de vaci în robotul de bucătărie până la omogenizare.
Adăugați Neufchatel, iaurt, 2 linguri. zahăr, făină și vanilie; procesați până se omogenizează.
Adăugați ou întreg și albușuri de ou, câte 1, pulsând după fiecare doar până se omogenizează.
Se toarnă în tigaie springform.
Coaceți 40 până la 45 min. sau până când centrul este aproape setat. Rulați cuțitul în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi tortul; se răcește înainte de a scoate janta. Frigider cheesecake 4 ore. Între timp, aduceți lichidul de cireșe rezervat, tapioca și zahărul rămas la fiert într-o cratiță mare la foc mediu-mare, amestecând continuu. Se fierbe la foc mediu-mic 2 min. sau până se îngroașă, amestecând continuu.
Se ia de pe foc. Amestecați ușor cireșele. Se răcește, apoi se dă la frigider până când este gata de utilizare.
Puneți sosul de cireșe peste cheesecake chiar înainte de servire.