Cheesecake Cu Cireșe Din Pădurea Neagră

Cheesecake Cu Cireșe Din Pădurea Neagră
Această rețetă servește 16 și costă 1,04 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 291 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână ouă, suc de lămâie, cacao și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cheesecake Pădurea Neagră, Cheesecake Pădurea Neagră, și Cheesecake Pădurea Neagră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti toppingul de cireșe, așezați 2 căni de cireșe într-un blender sau robot de bucătărie și procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CireșeCireșe
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Combinați cireșele piure, 1/4 cană zahăr, suc de lămâie și amidon de porumb într-o cratiță mică. Aduceți la fierbere și gătiți 1 minut, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
CireșeCireșe
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Se toarnă toppingul de cireșe într-un castron; acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CireșeCireșe
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Pentru a pregăti crusta, combinați firimiturile, 1/4 cană zahăr, unt și albuș de ou într-un castron; aruncați cu o furculiță până se omogenizează bine. Apăsați amestecul de firimituri în fundul unei tigaie cu formă de arc de 10 inci acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
UntUnt
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
BolBol
6
Coaceți la 350 timp de 10 minute; se răcește pe un suport de sârmă. Reduceți temperatura cuptorului la 30
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
7
Pentru a pregăti umplutura, combinați smântâna, laptele și brânzeturile într-un castron mare. Bateți la viteza medie a unui mixer până când este bine amestecat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
8
Adăugați 1 1/4 căni de zahăr, cacao, vanilie și ouă; bate bine. Se amestecă în minichips.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
Pudră De CacaoPudră De Cacao
ZahărZahăr
OuăOuă
9
Se toarnă amestecul de brânză în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Coaceți la 300 timp de 50 de minute sau până aproape gata (centrul nu va fi ferm, dar se va configura pe măsură ce se răcește). Opriți cuptorul; se răcește cheesecake în cuptorul închis 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Scoateți din cuptor; se răcește pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
12
Întindeți toppingul de cireșe peste cheesecake. Se acoperă cu jumătăți de cireșe. Acoperiți și răciți 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CireșeCireșe
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista