Cheesecake Cu Cireșe
Cherry Cheesecake necesită aproximativ 3 ore și 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 496 calorii, 4G de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 114 fani. Un amestec de răspândire de cireșe, suc de lămâie, firimituri de cracker graham și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă o nu atât de super scor spoonacular de 18%. Rețete similare sunt Cheesecake Cu Cireșe, Cherry Cheesecake Dip, și Plăcintă Cu Brânză Cu Cireșe.
Instrucțiuni
Blitz biscuiții într-un robot de bucătărie până când încep să se transforme în firimituri, apoi adăugați zahărul și untul și fluierați din nou pentru a face amestecul să se aglomereze. Dacă folosiți firimituri de cracker graham, puteți folosi un castron și o lingură de lemn pentru a amesteca untul, cu zahărul adăugat.
Apăsați acest amestec într-o formă de arc de 8 inci; apăsați puțin în sus pe laturi pentru a forma o ușoară creastă.
Bateți împreună crema de brânză, zahărul, vanilia și sucul de lămâie într-un castron până se omogenizează.
Bateți ușor smântâna, apoi pliați-o în amestecul de brânză cremă.
Lingurați umplutura de cheesecake deasupra bazei de biscuiți și neteziți cu o spatulă, puneți-o la frigider timp de 3 ore sau peste noapte.
Când sunteți gata să serviți cheesecake-ul, desfaceți și întindeți cireșul negru întins deasupra.