Cheesecake Cu Ciocolată Și Zmeură
O porție conține 376 calorii, 7g de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă servește 16 și costă 1,23 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână vanilie, cremă de brânză, lapte condensat și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cheesecake Cu Zmeură De Ciocolată, Cheesecake Cu Zmeură De Ciocolată, și Cheesecake Cu Ciocolată Cu Zmeură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pentru crustă, combinați biscuiții zdrobiți și zahărul pudră; se amestecă untul topit. Apăsați pe partea de jos și pe laturile de aproximativ 2 inci în sus ale unei tigaie cu arc de 9 inci. Pune deoparte.
Într-un castron mic amestecați împreună 1 cană de zmeură și zahărul granulat. Pune deoparte. Pentru umplere, într-un bol mare de amestecare bateți crema de brânză și laptele condensat cu un mixer electric până se combină.
Adăugați ouă și vanilie; bate doar până se combină. Împărțiți aluatul în jumătate. Se amestecă ciocolata topită în jumătate din aluat.
Se toarnă aluatul de ciocolată într-o tigaie căptușită cu crustă. Se amestecă amestecul de zmeură-zahăr în aluatul rămas. Puneți aluatul de zmeură peste aluatul de ciocolată.
Așezați tigaia pe o tigaie superficială.
Coaceți timp de 50 până la 60 de minute sau până când centrul apare aproape setat când tigaia este agitată ușor. Se răcește în tigaie pe o grătar timp de 15 minute. Slăbiți crusta de pe părțile laterale ale tigaiei. Se răcește 30 de minute.
Scoateți părțile laterale ale tigaie; tort rece complet. Capac; se răcește cel puțin 4 ore.
Se servește cu zmeura rămasă. Face 16 porții.