Cheesecake Cu Ciocolată Portocalie
Această rețetă face 16 porții cu 456 calorii, 8g de proteine, și 39G de grăsime fiecare. Pentru $1.5 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați ciocolată de copt, cremă de brânză, extract de portocale și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cheesecake Cu Portocale De Ciocolată Cu Glazură De Portocale-Mandarine, Cheesecake Cu Ciocolată-Portocală, și Cheesecake Cu Ciocolată-Portocală pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele trei ingrediente; apăsați pe fund și 1-1/2 în sus pe părțile laterale ale unui 10-in uns. tigaie cu arc.
Se coace la 350 km. 10 minute; se răcește complet.
Într-un castron mare, bateți crema de brânză, zahărul și smântâna până se omogenizează.
Adăugați ouă; bate la viteză mică doar până se combină. Se amestecă ciocolata.
Așezați tigaia pe o foaie de copt
Se coace la 350 de la 1 la 1-1/4 ore sau până când centrul este aproape setat. Se răcește la temperatura camerei, aproximativ 2 ore.
Combinați smântâna, zahărul și extractul; răspândit peste umplutură.
Se coace la 450 de metri pătrați timp de 5-7 minute sau până se fixează. Rece, neacoperit, 1 oră. Aranjați portocalele pe cheesecake. Acoperiți și refrigerați cel puțin 4 ore. Puneți la frigider resturile.