Această rețetă servește 35. O porție conține 213 calorii, 3G de proteine, și 15g de grăsime. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți afine, zahăr, prăjituri oreo și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cheesecake Cu Ciocolată Dublă Philadelphia, Cheesecake cu strat dublu de ciocolată PHILADELPHIA în 3 pași, și Cheesecake cu dovleac dublu în 3 pași din PHILADELPHIA pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 163°.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Linie tigaie de 13x9 inci cu folie de aluminiu Reynolds Wrap, cu capete de folie care se extind peste laturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Tigaie
3
Amestecați firimiturile de biscuiți și untul; apăsați pe fundul tigaiei pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Firimituri De Fursecuri
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Coaceți 10 min.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Bateți crema de brânză, zahărul, făina și vanilia cu mixerul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Vanilie
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Adăugați ciocolată; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
7
Adăugați ouă, câte 1, amestecând la viteză mică după fiecare doar până la amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
8
Se toarnă peste crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
9
Coaceți 45 min. sau până când centrul este aproape setat. Se răcește complet. Refrigerați 4 ore. Folosiți mânere din folie pentru a ridica cheesecake-ul din tigaie înainte de a-l tăia în bucăți.