Cheesecake cu ciocolată albă și afine
Cheesecake cu ciocolată albă și afine este un desert lacto ovo vegetarian. Pentru 3,22 USD per porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15 g de proteine, 60 g de grăsimi și un total de 856 de calorii. 97 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână brânză cremă, topping de caramel, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 45%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Cheesecake cu ciocolată albă și afine, Cheesecake cu afine și ciocolată albă și Cheesecake cu ciocolată albă și afine fără coacere.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 275 grade F (135 grade C). Faceți crusta: într-un robot de bucătărie, amestecați firimiturile de biscuit Graham, migdalele și zahărul până când migdalele sunt măcinate fin.
Turnați untul topit și caramelul în timpul procesării, până când amestecul este combinat. Apăsați amestecul pe partea de jos și la jumătatea unei tavi cu arc de 10 inchi.
Pregătiți umplutura: Într-un castron de metal peste o tigaie cu apă abia fiartă, topește ciocolata albă, amestecând până se omogenizează.
Se ia de pe foc si se da deoparte. Într-un castron mare, bate crema de brânză și 3/4 cană zahăr până se omogenizează. Bateți ouăle și gălbenușurile, pe rând. Se bate faina si vanilia si se amesteca ciocolata alba topita incet, batand pana se omogenizeaza umplutura.
Se toarnă umplutura în crustă.
Coaceți în mijlocul cuptorului preîncălzit timp de 1 oră. Apoi opriți focul și spargeți ușa cuptorului un inch, lăsând cheesecake-ul să se răcească în cuptor la temperatura camerei. Acoperiți lejer și lăsați la frigider peste noapte înainte de a scoate din tavă.
Faceți toppingul: într-o cratiță, combinați 1/2 cană de zahăr și amidon de porumb. Se amestecă apa și afinele. Se aduce la fierbere, apoi se fierbe timp de 10 minute, amestecând din când în când. Presați printr-o sită fină. Se amestecă sucul de lămâie, se lasă să se răcească și se păstrează într-un borcan de sticlă.
Vin recomandat: Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce, Sauternes
Late Harvest Riesling, Lambrusco Dolce și Sauternes sunt alegeri excelente pentru Cheesecake. Vinurile albe de desert sunt o alegere sigură pentru cheesecake (fără ciocolată), dar un lambrusco dulce va fi atât de bun cu cheesecake-ul clasic cu căpșuni. Ai putea încerca Engel Wines Riesling - Kosher. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Vinuri Engel Riesling - Kosher]()
Vinuri Engel Riesling - Kosher
Un Riesling plin de viață, uscat, cu accente de măr verde, citrice și fructe tropicale, completat de arome florale delicate și o aciditate crocantă. Savurați acest vin rece.