Cheesecake Cu Castane
Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 41G de grăsime, și un total de 572 calorii. Dacă $1.9 pe portie se încadrează în bugetul dvs., Cheesecake-ul cu castane ar putea fi uimitor vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă de la Closet Cooking are 1 fani. Un amestec de suc de lămâie, ROM, cremă de brânză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Cheesecake Cu Castane De Arțar, Iced chestnut ripple cheesecake, și Cheesecake cu castane și alune decadent sănătoase... sau ce am mâncat la micul dejun săptămâna aceasta.
Instrucțiuni
Procesați firimiturile de cracker Graham, untul, piureul de castane și zahărul într-un robot de bucătărie până când formează firimituri mici.Apăsați firimiturile în fundul unei tigaie cu arc de 9 inci și puneți-o în frigider.Bateți crema de brânză și zahărul până se omogenizează.Bateți ouăle și gălbenușurile pe rând până se încorporează.
Adăugați smântâna, sucul de lămâie, extractul de vanilie și romul și bateți până se omogenizează.Îndoiți piureul de castane. (Puteți alege neted sau cu dungi.) Înfășurați dublu partea de jos a arcului-din tigaie cu folie, puneți-o într-o tigaie sigură pentru cuptor și turnați apă fiartă recent în tigaie, astfel încât să meargă cu un centimetru în folie.
Coaceți într-un cuptor preîncălzit de 177° până când există doar o mică clătinare în mijloc când este agitat, aproximativ o oră.
Se lasă să se răcească, se scoate folia, se acoperă în plastic și se pune la frigider peste noapte.
Așezați apa, romul, piureul de castane, zahărul și untul într-o tigaie mică de sos, fierbeți timp de 10 minute și lăsați să se răcească puțin înainte de a stropi peste tortul cu brânză.