Cheesecake cu cartofi dulci de arțar fără Gluten, cu fund de turtă dulce și Topping de Marshmallow cu smântână
Pentru $3.2 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 959 calorii, 15g de proteine, și 46G de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. 20 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână scorțișoară, făină de tapioca, gumă de xantan și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este perfect pentru Crăciun. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Cheesecake de dovleac cu topping de smântână de Marshmallow și crustă de ghimbir, Cheesecake fără Gluten de mentă cu fund de Brownie de Avocado, și Caserola de cartofi dulci cu topping de Marshmallow.
Instrucțiuni
1
Luați un tel și combinați făinurile, amidonul, bicarbonatul de sodiu, guma de xantan, sarea și condimentele toate împreună într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gumă Xantan
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De Verjuic
2
Așezați untul și zahărul într-un vas de amestecare al unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu cu palete și cremați-le împreună până când amestecul de unt este pufos, aproximativ un minut sau două la viteză medie.