Cheesecake Cu Cartofi Dulci
Această rețetă servește 8 și costă 1,58 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 1002 calorii, 14g de proteine, și 52G de grăsime pe porție. 76 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de fructe de pădure, zahăr, cremă de brânză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cheesecake Cu Cartofi Dulci, Cheesecake Cu Cartofi Dulci, și Cheesecake Cu Cartofi Dulci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru tortul de lire: Ungeți și făinați o tigaie cu tub de 10 inci.
Folosind un mixer, cremă împreună untul, crema de brânză și zahărul până când amestecul este ușor și pufos.
Adăugați ouăle pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Se amestecă extractele de lămâie și vanilie. Cu mixerul setat la viteză mică, adăugați treptat făina cernută până când amestecul este neted. Bateți până când sunt combinate.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Se pune tigaia într-un cuptor rece și se coace la 325 km F timp de 1 1/2 ore, sau până când o scobitoare introdusă în centru iese curată.
Scoateți din cuptor și lăsați tortul să se răcească în tigaie timp de 10 minute înainte de a ieși pe un suport de sârmă. Se răcește complet înainte de servire.
Pentru Cheesecake-ul cu cartofi dulci: fierbeți cartofii dulci timp de 40 până la 50 de minute sau până se înmoaie.
Scurgeți cartofii și treceți-i sub apă rece pentru a îndepărta pielea. Puneți cartofii dulci într-un castron, lăsați-i deoparte și lăsați-i să se răcească complet.
Preîncălziți cuptorul la 350 km F. căptușiți fundul unei tigaie rotunde de 9 inci cu pergament și pulverizați părțile laterale cu spray antiaderent.
Așezați feliile de 1/4 inch din tortul de brânză cremă în fundul tigaiei.
Bateți crema de brânză până devine pufoasă, adăugând treptat zahărul până se omogenizează bine.
Adăugați ouăle pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Se amestecă piureul de cartofi dulci.
Adăugați jumătate și jumătate, vanilia și nucșoara și amestecați bine.
Se toarnă amestecul în tigaia pregătită și se coace timp de 1 oră sau până când centrul este aproape setat.
Scoateți din cuptor și lăsați cheesecake-ul să se răcească. Când prăjitura este rece, treceți un cuțit de-a lungul marginilor și scoateți-l din tigaie inversându-l pe o farfurie. Apoi transferați cheesecake-ul într-un platou de servire, cu crusta în jos și dați-l la frigider până când este gata de servit.
Se ornează cu fructe de pădure proaspete.