Cheesecake Cu Budincă De Orez
Această rețetă face 16 porții cu 400 de calorii, 6g de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Pentru 93 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de scorțișoară mexicană măcinată, cremă knudsen, cremă de brânză philadelphia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 12 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 6 ore și 25 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 17%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Cheesecake Budinca de orez {plus o versiune de ciocolata!}, A rămas peste orez? Faceți budincă de orez, și Cheesecake Cu Budincă De Banane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 163°.
Se amestecă primele 3 ingrediente; apăsați pe partea inferioară a tăvii cu arc de 9 inci.
Bateți crema de brânză și 1 cană de zahăr într-un castron mare cu mixerul până se omogenizează.
Adăugați smântână, scorțișoară și vanilie; se amestecă bine.
Adăugați ouă, câte 1, bătând la viteză mică după fiecare doar până la amestecare. Se amestecă orezul; se toarnă peste crustă.
Coaceți 1 oră 10 min. sau până când centrul este aproape setat. Rulați cuțitul în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi tortul; se răcește înainte de a scoate janta. Frigider cheesecake 4 ore.
Se servește acoperit cu cajeta.