O porție conține 278 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 12 și costă 70 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de suc de lămâie, unt, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pâine plată cu gem de smochine cu usturoi prăjit, Miere de cimbru biciuit brânză de capră și mușcături de smochine, și Cheesecake Cu Brânză De Capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați raftul în centrul cuptorului și preîncălziți-l la 350 F. În bolul mic de amestecare, amestecați toate ingredientele, cu excepția untului. Topiți untul într-o cratiță mică pe plită sau într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
Oregano Uscat, 1/3 Palmă
Orz Alb Perlat
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Amestecați untul în ingrediente uscate cu vârful degetelor, apoi apăsați uniform în fundul tigăilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
3
Coaceți timp de 5 minute, apoi întoarceți și coaceți încă 2-3 minute, până când făina de migdale este prăjită. Untul poate face ca crusta să buleze activ în timpul coacerii, nu intrați în panică, crusta se va așeza odată rece. Lăsați crusta să se răcească complet înainte de a adăuga umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brutarii Sau Zaharul Ultrafin
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
4
Pentru umplere: temperatura inferioară a cuptorului până la 300 F. În bolul mixerului cu suport prevăzut cu accesoriu cu palete sau în bolul de amestecare mediu cu mixer electric portabil, cremă împreună cremă de brânză, brânză de capră și zahăr. Nu rotiți mixerul peste primele două viteze, deoarece nu doriți să încorporați excesul de aer. Răzuiți bolul des. Odată ce amestecul este complet cremă, se adaugă ou și se amestecă până se încorporează complet, răzuind vasul după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
Brânză De Capră
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
Un Praf Mare De Sare Fină
Zahăr Galben și Stropi Asortați
5
Adăugați smântână și amestecați complet, apoi adăugați suc de lămâie și vanilie și amestecați până când vasul este complet neted, răzuind după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Rupeți bucăți de folie cu cel puțin patru centimetri mai lungi decât diametrul tigăilor.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
7
Așezați tigăile în centrul foliei și pliați ușor folia strâns în sus, sertizând închis în partea de sus. Împărțiți aluatul uniform între tigăi, apoi puneți tigăile în vasul de copt și umpleți vasul cu un centimetru de apă fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
8
Coaceți timp de 15 minute, apoi întoarceți și coaceți încă 1
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
9
Verificați și rotiți la fiecare 5 minute după aceea, 5-10 minute ar trebui să fie suficiente. Prăjiturile se fac atunci când sunt jiggly, dar nu mai sunt lichide.
10
Scoateți vasul din cuptor și lăsați prăjiturile să ajungă la temperatura camerei înainte de a îndepărta folia și de a lăsa să se pună la frigider peste noapte.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi Asortați
1
Puneți zahărul, apa și semințele de muștar într-o cratiță medie la foc mare și dați la fiert. Coborâți la foc mic și gătiți până se dizolvă tot zahărul, amestecând ocazional. Între timp, scoateți tulpinile din smochine și tăiați-le în sferturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea Cărnii
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1 Cană De Orz Alb Perlat
1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
2
Adăugați smochine în sirop și gătiți la foc mediu-mare până când siropul este foarte gros și bulele încetinesc și se transformă în spumă, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
1 Borcan (8 Uncii) De Miere
3
Se ia de pe foc și se adaugă coaja de lămâie, piperul și oțetul, amestecând pentru a se încorpora complet, apoi se amestecă bucăți de smochine aproximativ cu blenderul de imersie sau la setare scăzută în blenderul obișnuit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils Argintii
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune Blender
42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Loc peste baie de gheață sau neacoperit în frigider să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vermut Stropitor
5
Serviți: încălziți o lamă de cuțit în apă fierbinte și ștergeți-o. Rulați cu atenție cuțitul în jurul marginii interioare a tigăilor, reîncălzind și ștergând lama cuțitului după cum este necesar. Eliberați forma arcului și deschideți-o complet, apoi ridicați-o cu grijă drept în sus pentru a o îndepărta. Folosiți cuțitul pentru a tăia fiecare tort în șase pene, încălzind și ștergând lama între fiecare tăietură. Acoperiți fiecare pană de tort cu o lingură de gem și garnisiți cu migdale prăjite în fulgi, dacă doriți.