Cheesecake Cu Bomboane Cu Caramel Stratificat
Pentru $2.26 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 1067 calorii, 10g de proteine, și 64G de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 7 ore și 40 de minute. Un amestec de zahăr, budincă de vanilie și amestec de umplutură de plăcintă, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Cheesecake Cu Legume Stratificate, Cheesecake Cu Alune Stratificate, și Cheesecake Cu Dovleac Stratificat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cuptor de căldură la 325 F. ungere 2 (9-inch) rotund tort tigai cu scurtarea sau spray de gătit. Căptușiți fundul tigăilor cu rondele de hârtie pergament de gătit; ungeți ușor hârtia. Tăiați 2 batoane de bomboane în bucăți mici; a se păstra la frigider până când este nevoie.
Într-un castron mare, bateți untul și zahărul cu mixerul electric până când sunt netede și cremoase. Bateți în cremă de brânză puțin câte puțin până se omogenizează; răzuiește bolul. Bateți ouăle pe rând până se combină bine.
Adăugați amestecul de budincă și praful de copt; bate bine până se omogenizează. Îndoiți în bucăți de bomboane refrigerate. Împărțiți aluatul uniform între tigăi, aproximativ 4 căni pe tigaie. Suprafață netedă cu spatulă off-set.
Coaceți 55 până la 60 de minute.
Straturile se vor umfla în timpul coacerii și apoi se vor dezumfla atunci când sunt scoase din cuptor. Se răcește în tigăi pe rafturi de răcire 10 minute. Se îngheață până se solidifică, aproximativ 3 ore.
Întoarceți brânzeturile pe foaia de prăjituri; îndepărtați hârtia. A se păstra la congelator până când este gata de utilizare.
Straturile sunt congelare, cuptor de căldură la 350 F. grăsime 3 (9-inch) rotund tort tigai cu scurtarea sau spray de gătit.
Într-un castron mare, bateți ingredientele tortului cu mixerul electric la viteză medie până când sunt bine combinate. Împărțiți aluatul uniform între tigăi.
Coaceți 15 până la 20 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigăi pe rafturi de răcire 10 minute.
Scoateți straturile de tort din tigăi pe rafturile de răcire. Se răcește complet.
Pentru asamblare, Așezați 1 strat de tort pe farfuria de servire sau suportul pentru tort.
Întindeți 1/4 cană topping de caramel deasupra stratului de tort.
Așezați 1 strat de cheesecake congelat deasupra stratului de tort; se acoperă cu 1/4 cană topping de caramel. Repetați stratificarea cu un alt strat de tort, un alt strat de cheesecake și, în cele din urmă, acoperiți cu stratul de tort rămas. Nu acoperiți stratul superior de tort cu caramel.
Folosiți 1 recipient de glazură pentru a acoperi uniform întregul cheesecake. Folosind spatula off-set, rotiți recipientul rămas de glazură pe tort. Sus cu bucăți din 2 batoane de bomboane. Refrigerați până când cheesecake-ul este bine răcit înainte de tăiere, aproximativ 2 ore. A se păstra la frigider.