Cheesecake cu biscuiți cu ciocolată

Cheesecake cu biscuiți cu ciocolată
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încearcă Cheesecake cu biscuiți cu ciocolată. O porție conține 671 de calorii , 10 g de proteine și 45 g de grăsimi . Pentru 1,47 USD per porție , această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Dacă aveți la îndemână unt, extract de vanilie, firimituri de prăjituri cu sandvici cu ciocolată umplute cu cremă și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 23% . Acest scor este destul de prost. Rețete similare includ Cheesecake cu biscuiți cu ciocolată , Cheesecake cu biscuiți cu ciocolată și Cheesecake cu biscuiți cu ciocolată .

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați firimiturile de biscuiți și untul. Apăsați pe partea de jos a 9 inchi uns. tigaie cu arc. Dați la frigider în timp ce pregătiți umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fursecuri Sandvici Cu Ciocolata Umplute Cu Crema De Ciocolata, Tocate GrosierFursecuri Sandvici Cu Ciocolata Umplute Cu Crema De Ciocolata, Tocate Grosier
1-1/2 Cani De Firimituri De Prăjituri De Tip Sandwich Cu Ciocolată Umplute Cu Cremă (aproximativ 16 Fursecuri)1-1/2 Cani De Firimituri De Prăjituri De Tip Sandwich Cu Ciocolată Umplute Cu Cremă (aproximativ 16 Fursecuri)
Echipamente pe care le vei folosi
Firimituri De Prăjituri Umplute Cu Ciocolată Umplute Cu Cremă (aproximativ 16 Fursecuri)Firimituri De Prăjituri Umplute Cu Ciocolată Umplute Cu Cremă (aproximativ 16 Fursecuri)
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Într-un castron mare, bate crema de brânză și zahărul până se omogenizează. Incorporati ciocolata si vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați ouăle; bateți la viteză mică până se combină. Îndoiți jumătate din prăjiturile tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
4
Se toarnă peste crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
5
Stropiți cu fursecurile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
6
Așezați tava pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Coaceți la 325° timp de 50-60 de minute sau până când centrul este aproape fixat, iar blatul pare tern. Se răcește pe un grătar timp de 10 minute. Treceți cu grijă un cuțit pe marginea tigaii pentru a se slăbi; se răcește cu 1 oră mai mult. Dați la frigider peste noapte.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Scoateți partea laterală a tigaii.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista