Cheesecake cremos cu tiramisu
Cheesecake cremos cu tiramisu ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia cu rețete de desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8 g de proteine, 33 g de grăsimi și un total de 459 de calorii. Pentru 1,23 USD per porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Vă este adusă de Taste of Home. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și luați smântână, unt, apă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Cu un scor de 15%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Tiramisù Cheesecake, Tiramisu Cheesecake și Tiramisu Cheesecake.
Instrucțiuni
Perie de jos a unui 9-in. tigaie cu unt; se presara uniform cu firimituri de biscuiti.
Puneți tava pe o grosime dublă de folie rezistentă (aproximativ 18 inchi pătrați). Înfășurați bine folie în jurul tigaii.
Se dizolvă granulele de cafea în apă fierbinte; se raceste si se da deoparte pentru umplutura.
Combinați cafeaua preparată și extractul de rom; ungeți părțile plate ale degetelor despicate. Aranjați degetele de doamnă, cu părțile rotunjite în afară, de-a lungul părților laterale ale tigaii pregătite.
Într-un castron mare, bate crema de brânză și zahărul până se omogenizează. Incorporati smantana, smantana, vanilia si cafeaua dizolvata.
Adăugați ouăle; bateți la viteză mică până se combină.
Se toarnă în tava pregătită.
Puneți tava cu arc într-o tavă mare; adăugați 1 inch de apă clocotită într-o tigaie mai mare.
Coaceți la 325° timp de 70-80 de minute sau până când centrul este tocmai fixat și partea de sus pare ternă.
Scoateți tava cu arc din baia de apă; îndepărtați folia. Răciți cheesecake pe un grătar timp de 10 minute; slăbiți marginile din tigaie cu un cuțit. Se răcește cu 1 oră mai mult. Dați la frigider peste noapte.
Scoateți marginea din tigaie. Chiar înainte de servire, pudrați cheesecake-ul cu cacao.
Vin recomandat: Lambrusco, Băutură Alcoolică, Sani De Fazan Daca), Ingrediente, Categoria De Produse Alimentare, Cremă Sherry, (se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume), Semințe De Leuștean Pudră, Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan, Port, Vin De Desert, Lichior De Rodie Sau Suc De Merișoare, Moscato, Tipul Elementului De Meniu, Vin Roșu Spumant, Moscato Dasti, Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce, Recolta Târzie, Sauternes
Tiramisu Cheesecake funcționează foarte bine cu Lambrusco, băutură alcoolică și vin alb. Vinurile albe de desert sunt o alegere sigură pentru cheesecake (fără ciocolată), dar un lambrusco dulce va fi atât de bun cu cheesecake-ul clasic cu căpșuni. PRONTO Lambrusco Secco cu un rating de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![PRONTO Lambrusco Secco]()
PRONTO Lambrusco Secco
Culoare violet purpuriu. Aromele sunt bogate cu iris violet, cuișoare și lemn dulce. Cu corp mediu, uscat (secco), concentrație excelentă, final bogat, fructe abundente, uscate. Acest vin oferă complexitate și bogăție la gust.