Cheesecake Congelat Cu Fructe

Cheesecake Congelat Cu Fructe
Această rețetă face 20 de porții cu 140 de calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Kraftrecipes.com are 1 fani. Dacă aveți la îndemână afine, firimituri de cracker graham, cremă de brânză philadelphia și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Fruity Frozen Delight, Iaurt Congelat Cu Fructe, și Sandvișuri Cu Înghețată Cu Iaurt Congelat Cu Fructe pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 163°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Se amestecă firimituri graham, 3 linguri. zahăr și unt până se amestecă; apăsați pe fundul tăvii springform de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
3
Coaceți 10 min.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Bateți crema de brânză și zahărul rămas într-un castron mare cu mixerul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
5
Adăugați suc de portocale; se amestecă bine. Se amestecă ușor biciul rece și fructele de pădure; lingura peste crusta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Fructe De PadureFructe De Padure
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
6
Congelați 6 ore sau până când este ferm.
7
Lăsați să stea la temperatura camerei 15 min. înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 20 m.
Porții20
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista