Cheesecake cheie de tei cu chutney Tropical cu fructe uscate
Această rețetă servește 12 și costă 96 de cenți pe porție. O porție conține 389 calorii, 7g de proteine, și 28G de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână făină universală, suc de lămâie cheie, nucă de cocos și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Chutney Cu Fructe Tropicale, Chutney De Fructe Uscate Roșii, și Cookie-uri tropicale cu fructe uscate cu ciocolată cu o criză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Se amestecă făina, nuca de cocos și zahărul într-un castron mediu pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De Cocos
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Cuptor
2
Stropiți untul și amestecați până când firimiturile se lipesc; apăsați ferm pe fundul tăvii cu formă de arc cu diametrul de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
3
Coaceți crusta până la maro auriu, aproximativ 25 de minute. Crustă rece. Stivuiți 3 foi mari de folie rezistentă de 18 inci pe suprafața de lucru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Folie De Aluminiu
4
Așezați tigaia pentru tort în centru. Înfășurați folia perfect în jurul laturilor tigaiei. Mențineți temperatura cuptorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De Tort
Folie De Aluminiu
Cuptor
1
Folosind mixer electric, bate crema de branza intr-un castron mare pana se omogenizeaza. Bateți în smântână, apoi zahăr. Bateți în ouă 1 la un moment dat, răzuind ocazional părțile laterale ale bolului. Bateți sucul de lămâie, coaja de tei și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Suc De Lămâie
Smântână
Coaja De Tei
Vanilie
Zahăr
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
2
Se toarnă aluatul peste crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
3
Așezați cheesecake înfășurat într-o tigaie mare de prăjire.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
4
Turnați suficientă apă fierbinte în tigaia de prăjire pentru a ajunge la jumătatea laturilor tigaiei cu brânză. Acoperiți tigaia cu cheesecake (nu tigaia de prăjire) cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
Folie De Aluminiu
5
Așezați cheesecake, încă în baie de apă, în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Coaceți 1 oră. Descoperiți și continuați să coaceți până când se așează în centru când tigaia pentru tort este agitată ușor, cu aproximativ 20 de minute mai mult.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Formă De Tort
7
Scoateți tortul din apă și puneți-l direct în frigider; se răcește descoperit peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
8
Tăiați în jurul tortului pentru a slăbi.
9
Îndepărtați părțile laterale ale tigaiei. Felie de tort; se servește cu chutney.