Cheesecake Cannoli
Cheesecake Cannoli durează aproximativ 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. Acest desert are 393 de calorii , 17 g de proteine și 20 g de grăsime per porție. Pentru 87 de cenți per porție , această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Vă este adusă de Taste of Home. 142 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ouă, fulgi de ciocolată semidulce, extract de vanilie și alte câteva ingrediente, le puteți face. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 47% . Acest scor este bun. Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete precum Cannoli , Cannoli cu parmezan și Prăjitură cu cremă de cannoli cu zmeură .
Instrucțiuni
Puneți un 9-in uns. tigaie cu arc pe o grosime dublă de folie rezistentă (aproximativ 18 inchi pătrați). Înfășurați ferm folie în jurul tigaii; puse deoparte.
Într-un castron mare, bate brânza ricotta și zahărul până se omogenizează. Se amestecă făina, vanilia și coaja de portocală.
Adăugați ouăle; bateți la viteză mică până se combină.
Se toarnă în tava pregătită; se presara cu chipsuri de ciocolata.
Se pune intr-o tava mare; adăugați 1 inch de apă fierbinte într-o tigaie mai mare.
Coaceți la 350° timp de 65-75 de minute sau până când centrul este aproape fixat.
Scoateți tigaia din baia de apă. Se răcește pe un grătar timp de 10 minute. Treceți cu grijă un cuțit pe marginea tigaii pentru a se slăbi; se răcește cu 1 oră mai mult.
Dați la frigider peste noapte.