Cheesecake Baruri este un vegetarian rețetă cu 36 de porții. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 72 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Dacă aveți la îndemână zahăr, lapte, ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 8%, ceea ce este improvizabil. Încercați Cheesecake Ușor-Bare De Cheesecake Cu Afine, Cheesecake Baruri, și Cheesecake Baruri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F(175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Pentru a face produse de patiserie: cremă împreună untul și zahărul brun până la lumină și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Unt
Cremă
3
Adăugați făina și nucile tocate și amestecați până când amestecul devine sfărâmicios. Puneți deoparte 1/4 cană pentru a o folosi ca topping.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Nuci
4
Apăsați amestecul de patiserie în tigaie pătrată de 8 inci și coaceți timp de 12 până la 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
5
Lasa sa se raceasca pe raft.
6
Pentru a face umplutura: bateți împreună zahărul alb și crema de brânză până se omogenizează. Se amestecă oul, laptele, sucul de lămâie și vanilia și se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Suc De Lămâie
Zahăr Granulat
Vanilie
Lapte
Ouă
7
Întindeți amestecul de umplere peste crusta coaptă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
8
Presărați amestecul rezervat ca topping.
9
Coaceți timp de 25 până la 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
10
Se lasă să se răcească pe grătar și se dă la frigider.