Cheesecake Amaretto cu migdale fragile

Cheesecake Amaretto cu migdale fragile
Această rețetă vegetariană servește 16 și costă $1.05 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 351 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Un amestec de zahăr, blocuri de brânză cremă cu 1/3 mai puțin grăsime, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Amaretto Almond Cheesecake 1999, Cupcakes Amaretto cu migdale cu frișcă Amaretto, și Amaretto Cheesecake pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați un raft în mijlocul cuptorului; preîncălziți la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Înveliți o tigaie cu formă de arc de 9 inci cu spray de gătit; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
1
Așezați migdalele, făina și zahărul într-un robot de bucătărie; procesați până când nucile sunt măcinate fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
2
Adăugați unt; pulsează până se combină. Apăsați crusta uniform pe fundul tăvii pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Coaceți până se rumenesc (aproximativ 15 minute).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Transferați pe un suport de sârmă; se răcește complet. Reduceți căldura cuptorului la 30
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
5
Așezați crema de brânză într-un castron mare; bateți cu un mixer electric la viteză medie-mare până când este ușor și pufos (aproximativ 2 minute). Adăugați treptat lapte condensat, amaretto și vanilie la amestec; bateți până se omogenizează, răzuind părțile laterale ale bolului, după cum este necesar. Reduceți viteza mixerului la mediu; adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Condensat îndulcitLapte Condensat îndulcit
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Lichior AmarettoLichior Amaretto
VanilieVanilie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
6
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Coaceți până când cheesecake-ul este umflat pe părți și ușor jiggly în centru (55-60 de minute).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Lăsați să se răcească complet pe un suport de sârmă. Acoperiți bine și refrigerați până se răcește bine și se fixează (cel puțin 8 ore sau până la 2 zile).
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
9
Pentru a face fragil: creșteți căldura cuptorului la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Așezați migdalele pe o foaie de copt; prăjiți până se rumenesc și parfumat (aproximativ 5-7 minute), amestecând de două ori. Când se răcește, împingeți migdalele aproape împreună într-un cerc de 8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
11
Încălziți o cratiță medie grea la foc mediu; adăugați zahăr, apă și sare în tigaie, amestecând până se dizolvă zahărul. Creșteți căldura la mare; aduceți amestecul la fierbere, spălând părțile laterale ale tigaiei cu o perie de patiserie umedă pentru a îndepărta cristalele de zahăr. Se fierbe, fără a amesteca, până când caramelul are o culoare chihlimbar închis, apoi se învârte tigaia pentru a uniformiza culoarea. Se toarnă imediat caramelul într-o mișcare circulară uniform peste migdale pe foaia de copt, acoperind bine. Lăsați fragilul să se răcească și să se întărească (aproximativ 15 minute). Se rupe în bucăți mai mici; așezați într-o pungă mare de plastic cu fermoar. Zdrobiți fragil în bucăți de 1/2 inch cu un sucitor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
ZahărZahăr
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
Pungi ZiplocPungi Ziploc
știft De Rulareștift De Rulare
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
12
Pentru a servi, rulați un cuțit în jurul marginii interioare a tigaiei pentru a slăbi tortul; îndepărtați partea tigaiei. Folosind palmele, acoperiți partea de cheesecake cu bucăți de praline; apăsați cu grijă bucățile de praline rămase în partea de sus a tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PralinePraline
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
TigaieTigaie
13
Tăiați cheesecake-ul în pene cu un cuțit zimțat înmuiat în apă fierbinte; ștergeți cuțitul uscat după fiecare tăietură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit ZimțatCuțit Zimțat
CuțitCuțit
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții16
Scor De Sănătate3
Revista