Cheesecake
Dacă $1.1 pe portie se încadrează în bugetul dvs., Cheesecake ar putea fi un excelent vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 10 porții cu 411 calorii, 7g de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Dacă aveți la îndemână smântână grea, zahăr, firimituri de cracare graham și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați California Pizza Kitchen Pumpkin Cheesecake – acesta este un cheesecake perfect pentru sărbătorile de toamnă, cheesecake-ul lor nu mai este un secret, Cheesecake infamul Abbey sau Cheesecake cu scorțișoară și cidru de mere, și Concursul Philadelphia Cheesecake al anului și Cheesecake-ul meu de Crăciun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Poziționați un suport în mijlocul cuptorului și preîncălziți la 350 de grade F.
Pentru a face crusta: într-un castron mic, amestecați firimiturile de cracker cu untul topit și zahărul împreună până se umezesc uniform. Apăsați amestecul de firimituri pe fundul unei tigaie cu formă de arc de 9 inci.
Coaceți crusta până se rumenesc, aproximativ 10 până la 12 minute. Răciți tigaia pe un suport.
Coborâți temperatura cuptorului la 325 grade F. În vasul unui mixer în picioare prevăzut cu dispozitivul de fixare a paletei sau cu un mixer de mână, crema de brânză cremă la viteză medie până la netezire. Adăugați treptat zahărul și bateți până când este ușor și pufos. (Opriți amestecarea și răzuiți părțile laterale ale bolului și ale bătătoarelor, după cum este necesar.) Bateți în smântână.
Adăugați ouăle, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Se amestecă vanilia și smântâna.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Coaceți până când partea superioară a cheesecake-ului este ușor rumenită, dar centrul încă se mișcă ușor, aproximativ 45 de minute. Răciți tortul în tigaie pe un suport. Acoperiți cu folie de plastic și refrigerați peste noapte înainte de servire.
Pentru a scoate tortul din tigaie, rulați un cuțit sau o spatulă offset în jurul marginilor pentru a elibera marginile din tigaie. Deschideți tigaia cu formă de arc și scoateți inelul.
Tăiați cheesecake-ul în pene și serviți cu fructe de pădure sau un sos de zmeură, dacă doriți.